Pueblo

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Kołodziejska 4

Wszystko na medal. Wspaniałe miejsce. Klimat i jedzenie super. (1) Dawno temu odkryłam Pueblo w Gdyni więc kiedy pojawiła się lokalizacja w... M Kelnerka z łapanki (1) Szanowni Właściciele Pueblo; rozumiem, że ciężko o dobrego pracownika, sama... joanna-niedzwiedzka@wp.pl Kuchnia pyszna, obsługa przemiła i profesjonalna (1) Chodzimy tam z rodziną od kilku lat. Obsługa przemiła, profesjonalna. Dania... Anna
Uwielbiam (1) chodze tam od kilku lat, zawsze jestem zadowolona, obsluga w wiekszosci stala... stała bywalczyni W zła stronę (1) Jestem klientem pueblo od 2 lat chodzę tam zarówno ze znajomymi jak i z... Grzegorz koszmarna obsługa (1) Zarezerwowałam stolik na cztery osoby. Wybrałam się tam z siostrami. Wszystko... Basia pysznie (1) Byłam tam pierwszy raz i nie ostatni ale naprawde było super. Najlepsze... edyta Coś wspaniałego, wszystkim gorąco polecam! (1) Wczoraj odwiedziałam Pueblo po 8 miesiącach i jestem mile zaskoczona.... Joanna H. No drucik od puszki w daniu dla dziecka (1) Bardzo lubimy tà restaurację ale muszę napisać co się przytrafiło Nam na... Anka FANTASTYCZNE JEDZENIE (1) Byłam tam już kilkanaście razy i nigdy się nie zawiodłam. Miła obsługa na... zadowolony klient Polecam (1) Wydając 100 zł na obiad dla dwóch osób, zjemy na prawdę dobre i duże... Joz Zawiedziona (1) Bardzo lubie klimat Pueblo, smak potraw dotychczas był bez zarzutu nie mniej... Kasia Coś się tam wypaliło. (1) Kiedyś było super a teraz nie czuje tam meksykańskiego klimatu. Jedzenie... Pawel bardzo mile spedzony lunch (1) wybrałam się po raz pierwszy na lunch do tej knajpy, przyznam ze byłam mile... Marta Udany wspólny posiłek (1) Razem z żoną byliśmy w restauracji już 3ci raz i za każdym razem byliśmy... Miłosz ok ? (1) Byłam z rodziną 2 razy w tej restauracji - ponad 2 lata temu i wczoraj.... SK Jedna z najlepszych restauracji w Gdansku (1) Niesamowite, swieze jedzenie ktore przy akompaniamencie licznych dodatkow... figa Wyśmienite!!!!!! (1) Razem z mężem wybraliśmy się do restauracji Pueblo z okazji moich urodzin- i... Żancia i Kamil średnia.. (2) nie czytałam opinii przed pójściem do tej restauracji, przejrzałam na szybko... Studentka najlepsza meksykańska w gdansku!! (1) polecam zdecydowanie ta restauracje jedzenie jeszcze lepsze niz w gdyni... vito