Pueblo

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Kołodziejska 4

polecam (1) Byłam dzisiaj i jestem bardzo zadowolona, bo jakość nie odbiega lokalowi... Monia bardzo slaba obsluga (1) jedzenie dobre, ceny przystepne, wystroj rowniez fajny, natomiast Panie z... alina Brakuje takich miejsc w Gdańsku (1) Klimat - wspaniały. Obsługa - doskonała. Jedzenie - Stek mignon rozpływał się... Klaudiusz
Przytulnie i smacznie (1) W wejściu zostaliśmy przywitani przez miłego pana i poprowadzeni do stolika,... Tadeusz. KOCHAM PUEBLO!!!!! (1) Pyszne jedzenie, wspaniała załoga. Najpyszniejsze smażone jalapenios i taco... Asia Świetne miejsce (1) Doskonałe jedzenie, fajny klimat oraz profesjonalna i bardzo miła obsługa,... Łukasz deliciosas y coloridas (1) Kiedy pierwszy raz wszedłem do Pueblo w gdańsku urzekł mnie wystrój, wesołe... Caboom Jak dla mnie bomba (1) Po pierwsze dziękujemy kelnerowi, który polecił nam przystawki i steki. Były... Andrzej z rodziną Kira - opinia (1) Fajny klimat i wystrój restauracji. Obsługa bardzo miła, ale trochę powolna i... Kira ... (1) no i niestety, zachęceni pozytywnymi opiniami trafiliśmy do Pubeblo - wystrój... Basia Włosy w jedzeniu i dzieci mile widziane. (1) Weszliśmy do Pueblo przypadkiem, mając nadzieję na przyjemny posiłek i dobrą... stri-linga Pyszne jededzenie (1) Nie jest tanio, ale trzeba przyznać, że nie sposób wyjść nienajedzonym. Ceny... Piotr Ja osobiscie polecam:) (1) To moja pierwsza wizyta w tym miejscu. Bardzo dużo ludzi, mimo to na stolik... Lidia Masakra! (1) Nie dość że na "dania" czekaliśmy pół godziny to jeszcze dostaliśmy ledwo... Beata Rewelacyjne miejsce!!! (1) Naprawdę fantastyczna restauracja! Obsługa przemiła - bardzo troszczy się o... Weronika NAJLEPSZA RESTAURACJA W GDAŃSKU! (1) Fantastyczne jedzenie, miła obsługa, sympatyczny wystrój. Jedynie ceny dość... monkola Niesmaczne (1) Lubię tę mekxykańskie potrawy ale tutaj wszystko smakuje jak fast foodzie -... Piotr Mile zaskoczona (1) Bardzo fajnie , że mamy nasze Pueblo w Gdańsku, a jeszcze fajniej że... Cat Naprawde fajna restauracja (1) Wybralismy sie tam rodzinnie na obiad, bo uwielbiamy jedzenie meksykanskie.... Agnieszka PECHOWE DANIE! (1) Bywałam kilkakrotnie w Pueblo ale w Gdyni;w Gdańsku jest inny kucharz a co za... Smakoszka