Pueblo

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Kołodziejska 4

Meksyk w Gdańsku (1) Przypadkowo odkryta restauracja z kuchnią meksykańską dostosowaną do... MNJ Niestety, zawiodłam się :( (1) Od dawna jesteśmy wielbicielami Pueblo-najpierw gdyńskiego a od niedawna... Iwona super miejsce! (1) Pueblo to miejsce gdzie jedzenie zawsze smakuje tak samo pysznie, obsługa... Marta
Rewelacja (1) Kolejna wizyta w Pueblo i kolejny raz przepyszny obiad. Fajitas 1 klasa, a... A. polecam (1) świetne menu, potrawy pyszne obsluga i klimat super G. Świetna! (1) Nie mogłem odmówić sobie przyjemności napisania pochlebnego komentarza po... pablo Warto. (1) Świetny wystrój, miła obsługa, fajne menu, potrawy ładnie podane. Moje danie... Ania smakosz - opinia (1) Miły wystrój, smaczne jedzenie. Pierwszy raz próbowałam kuchni meksykańskiej... smakosz Troszkę się pogarszają (1) Bardzo smaczne jedzenie. Zauważyłem tylko, że z nową kartą pogorszyła się... pl GENIALNE JEDZENIE (1) Na początek wraz z menu dostaliśmy trochę naczosów z sosem, co skłoniło nas... Lucyna Najlepsza ! (1) Pysznie, miło, przytulnie ! Dzięki Pueblo pokochałam kuchnie meksykańską. Nic... Zauroczona Szczerze polecam. (1) Jak tylko mamy okazję zjeść na mieście to zawsze trafiamy do Pueblo. Jedzenie... My Pierwszy i ostatni raz (2) Szczerze nie polecam. Obsługa, szczególnie jeden kelner (ten wyższy), jest... Greg Będziemy tu wracać... ;) (1) Bardzo miłe i urokliwe miejsce, jedzenie palce lizać a obsługa - pierwsza... Marta bez zarzutu (1) jedzenie bardzo dobre, obsługa sprawna i miła. Polecam Krystyna Fantastyczne miejsce (1) Jedzenie przepyszne, sympatyczna obsługa, miejsce klimatyczne, na pewno... klientka Nasza ulubiona restauracja (1) Witam. W końcu, po kilku miesiącach jedzenia w tej restauracji praktycznie... Areeba moja ulubiona (1) Ostatnio dodałem na trojmiasto.pl kilka opinii o restauracjach, raczej mało... zm Gorąco POLECAM !!! (1) Jesteśmy stałymi bywalcami gdyńskiego Pueblo, ale wycieczka z rodziną do... Michał z Rodzinką mniam mniaaam (1) pierwsza wizyta ze znajomymi a jaka udana,ciepły wystrój oddajacy meksykański... muszka miki