Pueblo

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Kołodziejska 4

Polecam. (1) Znakomita obsługa, doskonała znajomość potraw i składników. Szczegółowy... Mirosław Rewelacja! (1) Po prostu miejsce do ktorego zawsze wracam! Miejsce z klimatem, jedzenie... Aga Moja ulubiona restauracja od pierwszej wizyty :) (1) Nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń do obsługi, bo dosłownie stają na uszach... Marta
polecam (1) rewelacja, warto wracać zawsze smakuje tak samo trzymają się receptur ms MJ - opinia (1) Na plus - menu, lokalizacja Na minus: jakość potraw (surowe mięso); bardzo... MJ Garcija - opinia (1) Polecam! Jestem bardzo wybredna, a tam mi się podoba i smakuje :) Garcija Polecam (1) Naprawdę bardzo polecam. Przepyszna kuchnia za każdym razem. Michał polecam (1) Uważam że to jedna z niewielu restauracji gdzie można smacznie zjeść za... Anna Świetne miejsce! (1) ta restauracja to wspaniałe miejsce dla miłośników meksykańskiej kuchni i... Weronika Polecam! (1) W środku tygodnia postanowiliśmy z żoną wyjść na miasto z zamiarem... Milosz jedzenie pyszne (1) obsługa niby grzeczna, ale z dużym dystansem do klienta, nie ma przyjaznej... Mal Polecam (1) Usłyszałem o tej restauracji od kolegi, powiedział że jeśli chce spróbować... Leszek Polecam w 100% (1) Byliśmy z Pueblo pierwszy raz i od wejścia do lokalu byliśmy bardzo mile... Sylwia Nasza numer 1 (1) Odwiedzamy tę restaurację przynajmniej co 2-3 miesiące. Jedzenie zawsze... Leszek dla wielbicieli dobrego jedzenia :) (1) Jadamy w Pueblo od ok 2 lat - każda okazja jest dobra żeby zjeść fajitas i... Dominika&Piotr Polecam (1) W Pueblo w Gdańsku byliśmy pierwszy raz. Bardzo nam się podobało. Jeszcze... Grundhor Warto! (1) Cudowny wystrój jak w prawdziwej meksykańskiej knajpce, no i cudowna oferta... Kasia Bardzo fajne miejsce (1) Restauracja z której nie można wyjść w złym humorze. Dobre jedzenie, świetna... wieśka Polecam ;)) (1) W Pueblo w Gdańsku byłam pierwszy raz. Miła atmosfera, obsługa, ciekawie... A. Rewelacja! (1) Jestem stałą klientka Restauracji Pueblo ( w Gdańsku). Chodzimy tam z mężem... Magdalena