Pueblo

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Kołodziejska 4

Rozczarowanie (1) Po przeczytaniu tylu pozytywnych komentarzy, postanowiłem odwiedzić lokal i... Maciek suuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!! (1) Pyszne jedzonko,niesamowicie miła obsługa, fajny wystrój, można naprawdę się... Dora Kobieta - opinia (1) Jedzenie rewelacja, atmosfera bajka, obsługa w innych restauracja mogłaby... Kobieta
Zenek i spółka - opinia (1) Obsługa rzeczywiście miła i kompetentna. Jedzonko rewelacyjne - polecam... Zenek i spółka Bardzo smacznie (1) Przyszliśmy ze znajomymi na małe spotkanie i kolację. Lokal sprawia... Ja Pycha (1) Super obsługa super jedzonko po prostu pycha pycha pycha!!! na pewno wkrótce... Kasia Rewelacja ! (1) Właśnie wróciłem z obiadu ze znajomymi i muszę przyznać że tak dobrze jeszcze... Vilg Oby więcej takich miejsc w Gdańsku! (1) Z niecierpliwością czekałam na otwarcie i nie zawiodłam się. Chciałam spędzić... Dorota K Z - opinia (1) REWELACJA W KAŻDYM CALU, NIE MA CO SIĘ ZASTANAWIAĆ TRZEBA SPRÓBOWAĆ BO NA... K Z POLECAMY! (1) Miła, kompetentna obsługa. Muzyka rodem z Meksyku i Ameryki Środkowej... qwe123 Miło (1) Zawitałem do restauracji przez przypadek, ale nie żałuje. Miły wystrój,... Tomek wielkie nadzieje :) (1) wreszcie się doczekałem. niemal w ciemno, bo po jednej wizycie polecam i... Krzy$iek