maszyna do cięcia gresu - gdzie wypożyczę w Trójmieście? (5) Witam, mam pytanie gdzie w Trójmieście można wypożyczyć maszynę do cięcia... m. PYTANIE o antresole (2) Witam, mam pytanie jak rozwiązaliście układ schodów do mieszkań z antresolą?... wiedzma01 Zbiornik LPG 2700 - zakup (15) Witam, chcemy zakupic na wlasnosc zbiornik LPG poj.2700 (przydomowy), czy... monika
Rozbiórka/likwidacja pieca kaflowego.... (5) ..drugie piętro, ile kosztuje? Zamia Stara szafa (5) Witajcie. Macie pomysł na starą szafę? A dokładniej "szafę" postawioną z płyt... Ania szacowane koszty - prośba o opinię/pomoc (7) Witam, noszę się z zamiarem zakupu mieszkania. 71m2, 3 pokoje, osobna... Wojtek_gda antresola (2) Witam , czy ktoś z mieszkańców mogłby podesłać zdjęcia swojej antresoli?... Ola fototapeta (5) Witam, mam wybrana fototapetę, oraz jedno zdjecie które chciałabym miec w... Edyta Koszt wykończenia mieszkania 50 m2 (14) Witam forumowiczów. Proszę o pomoc w oszacowaniu kosztów wykończenia... Domigala Pokoj jadalno telewizyjny meble (5) Witam Latem ma zamiar zrobic ostatni remont w domu tz wyremontowac duzy... Pokemonka wydzielenie garderoby "szafą" (5) witam mieszkam w starym bloku,klasyk srodkowe mieszkanie w 4ro pietrowcach,... pieczulka Popsuty piecyk elektryczny (5) witam, poleccie kogos kto sie zna na naprawie/ diagnozie? popsul mi sie... Kaja Łazienka- potrzebna wena i pomysły (15) Witam, Uprzejmie proszę o doradzenie w kwestii wykończenia łazienki.... oposik Gazy typu MAPP (3) Witam, mam pytanie do tych w temacie. Czy to prawda, że gazy typu MAPP mają... jacekszus Remont klatki schodowej (13) Witam poszukuję firmy, która fachowo,solidnie i w rozsądnej cenie dokona... ketiw7777 Jaka jest cena za metr... (7) polozenia kafelek? podlogowych? lazienkowych? paneli? Proszę o podanie ceny... zainteresowany mamy doradźcie co w kuchni między szafkami?? (11) może ktoś z praktyki podpowie fototapeta miedzy szafkami w kuchni się... goralka Szpachlowanie. (9) Witam ile by kosztowało wyszpachlowanie pokoju 12.5 m z sufitem naklejenie... Seba nnt. Sadyl - poszukuję Cię :) (5) Czy mógłbyś się do mnie odezwać? Napisałam maila, ale nie wiem czy dotarł.... bogosiaa aranżacja wnętrza (2) potrzebna porada w doborze odpowiedniego oświetlenia i koloru ścian.... nel20