Podwieszany sufit warto?? (6) Remont zbliża się u mnie wielkimi krokami. I zastanawiam się nad podwieszanym... Wiesia Meble sosnowe olejowane - jak zmienić kolor? (2) Kupiłem nowe meble sosnowe - olejowane. Jednak chciałbym zmienić kolor na... Tomek wyburzenie ścianki (5) Mam w mieszkaniu ściankę która oddziela kuchnie i pokój, jest pusta w środku... Melpomena
Jak osłonić rury (2) W małej toalecie na tylnej wykafelkowanej ścianie biegną rurki od... polanka Gdzie można wypożyczyć maszynkę do cięcia kafli? (4) Takich 50*50:). Kolejnej nie kupię, bo przyjdzie mi firmę remontową otworzyć :) kkasia1 cekolowanie (7) ile teraz kosztuje metr cekolowania ciekawski Źle poprowadzony odpływ wanny (3) http://imageshack.us/photo/my-images/706/dsc0354ff.jpg/ Mam problem z... Ponury zmiana fug w kafelkach (4) Witam! Mam zamiar odświeżyć kafelki w łazience poprzez zmianę fug na kolor... mar termostat i jego działanie (5) Witam, mam nietypowe pytanie:Jak działa termostat zamontowany na grzejniku?... mania czym doczyścić płytę ceramiczną w kuchni? (12) Próbowałam cifem, jakimś niemieckim mleczkiem w czarnej buteleczce, ale nic... koza Bliźniak (8) Ile może kosztować w przybliżeniu wykończeniówka bliżniaka w stanie surowym... syrenka83 Renowacja Folteli (1) Gdzie w Gdyni znajdę firme,która odnowi mi dwa fotele tzn wymieni obicie?Jaki... Ewa33 Ogrzewanie gazowe (6) Ktory kociol gazowy dwufunkcyjny (24KW) wybrac, Termet, Fondital,... Gdynianka50 Tynkowanie (4) Ile za polozenie tynku mineralnego i pomalowanie okolo 200 m/kw Naprawa... Ciekawa ;-) Domy o konstrukcji szkieletowej (12) Panowie co o tych domach sądzicie. Może lepiej jak się budowac to metodą... KasikRot Litery nagrobne (3) W jaki sposób oczyścić poczerniałe, metalowe litery na płycie grobu? ja Wymiana okien (4) Jakie są ceny za wymianę? Nie szukam najdroższych okien na rynku, ale też... Janosik zabudowa kominka boczego (2) Witam, kupiłam mieszkanie w którym jest miejsce na kominek (którym mogę... Ania Tynk zewnetrzny (7) Poradzcie prosze jaki polozyc tynk na styropian? domek jest stary i dosc... Gdynianka50 instalacja ogrzewania kominkowego (4) witam kupiłam wkład kominkowy,bez rur, prosze o informacje co potrzeba... kaori17