Podłoga (2) Chciałem zapytać jaką polecacie wylewkę -firmę ( taką gotową już w workach)... antek szukam niedrogiego projektanta wnętrz do doboru koloru na ścianach (6) Witam tak jak w tytule może być student np.ASP który chce się sprawdzić... sylwia Wyburzenie ściany (2) Witam, chce przegrodzić pokój i zrobić z niego dwa, w tym celu musze wyburzyć... qq
cekolowanie - fachowcy (8) Witam chciałbym się dowiedzieć jaki byłby koszt (za metr lub całkowity) oraz... cylex zmywacz na drewnianym lakierowanym stole :(( (6) Mam niezłą awarie, właśnie zalatwilam stół drewniany lakierowany ciemny... elastyczna Polozenie paneli (5) co sie kladzie "pod panele" zeby wyrownac podloze? Czy musi byc idealnie... Gdynianka_50 Tartaki, składy budowlane - gdzie dobre ceny? (10) Zakładam tu licząc na szybkie odpowiedzi ;) Postanowiliśmy powiększyć... AgusiaGda odnowienie boazeri (2) Mam w czesci przedpokoju nieszczesna boazerie.Chcialabym pomalowac ja na... anka Inspiracja Łazienki i toalety.... (4) Szukam inspiracji na łazienkę oraz toaletę.... Pomóżcie bo nie mam pomysłu rurka czym wygładzić tynk na ścianach? (2) czym wygładzić tynk na ścianach? RONEY remont mieszkania (2) szukam mozliwosci oddania (darowania) mebli, odziezy, poscieli itd. z... AnnA15 pomocy jak wykonać analizę kosztów remontu ? (13) mam wykonany remont i teraz muszę zrobić analize kosztów remontu ale nie... asienkaj kafelki ile kosztuje ułożenie (6) Ile kosztuje ułożenie 1 m kw. kafelek? anna Jaki materiał do wykończenia balkonu (2) Witam, niedługo odbieram mieszkanie, mam pytanie : jakie materiał stosuje się... Ania Remont aneksu kuchennego (1) Robie kuchnie pod wymiar w aneksie w kawalerce w Gdansku. Chce zbic stare... ferkemerke BALKON (1) POSZUKUJE FIRMY KTORA ZAJMUJE SIE OKLEJANIEM SZKLANYCH BALUSTRAD BALKONOWYCH M. Aranżacja ściany w salonie (26) Witam czeka mnie remont a niestety zdolności twórczych to ja nie mam.... xElka Wizualizacja łazienki (7) nasza łazienka http://zapodaj.net/ec1be6207c93e.jpg.html... ssprezynka POROTHERM 25 P+W Wienerberger (3) Czy nadaje się na ściany działowe międzymieszkaniowe w budynku... abcd pro es (3) Czy ktoś zna firmę Pro es, zajmującą się montażem drzwi? Jakieś opinie na... Rafał