jaki szacunkowy koszt remontu? (11) jeden pokoj, okolo 30m^2 scian (przygotowanie do szpachlowania, szpachlowanie... lajkonik remontowy Rada na pękającą i odpadającą farbę (11) Ze wzglęgu na dużą wilgoć i kiepską wentylację w łazience pęka i odpada mi... .Nola. Jak naprawić odprysk w płytce podłogowej? (7) Witam Na płytkę na podłodze w kuchni - taką z połyskiem spadł mi młotek i... Soulless
wąż świetlny ledowy po podwieszanego sufitu (7) Ma ktoś coś takiego? Szukam 10 m węża, który będzie miał parę kolorów i nie... Marti30 Niska cena Niska Jakosc (17) Do urzedów skarbowych i wszelkich kontroli ukrecic łep szarej strefie... inspektor Posrebrzanie komody - czy ktoś wie?? (1) Chciałabym posrebrzyć komodę w stylu jak na załączonym obrazku:... emilia kosztorys pomocy !!!!!!!! (2) Witam, czy ktoś z was jest w stanie podać przybliżony kosztorys podłączenia... chanel275 Poszukuję osoby do wykonania tarasu. (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/remonty-budowlane/posukuje-stolarza-do-wykona... ojjka Farba do drewna (2) Mam do pomalowania strych (chciałabym na biało żeby go trochę rozjaśnić)... niezalogowana toshiba odnawianie drzwi drewnianych - koszt (3) drzwi wewnętrzne, z szybami, drewniane, pomalowane jakąś mahoniową... wmp123 Nadstawka (1) Szukam kogoś kto robi mi nadstawkę na szafę kupiona w sklepie BRW,podaję link... Anita# przeniesienie gniazdka/nowe gniazdko (9) Musimy przenieść jedno gniazdko elektr.,z jednej ściany na drugą,jaki jest... Anka Projekt wyburzenia 2m ścianki konstrukcyjnej (9) kupilismy mieszkanie w bloku z wielkiej płyty i chcielibyśmy wyburzyć 2m... Natalia Nowe okna - wymiana (5) Chej ludki. Musze wymienic wszystkie okna. trzy dwuskrzydlowe, jedno... Valdemor trochę z innej beczki: JAK NABYC PRAWA DO MIESZKANIA? (4) SŁuchajcie, kto wie jak mam nabyć prawa do mieszkania? Już tłumaczę w czym... zainteresowana Instalacja bidetu (2) Czego potrzebuję by zainstalować w łazience taki bidet?... eldeko Farba do łazienki (4) Witam, czy ktoś z Was ma doświadczenia z farbą do łazienek? Zastanawiam się... lil wilgotna plama na skosie w pokoju na poddaszu (3) Witam, mam pytanie czy ktoś z Forumowiczów orientuje się może czy wilgotna... julka88 drzwi zewnetrzne (2) Mam pytanie,czy ktokolwiek wymienia drzwi wejsciwe na inny model? Bo z tego... Arek gdzie można tanio obudować kaloryfer w Gdyni? (3) byłam u stolarza to wycenił mi obudowę 3 kaloryferów za 1800 zł!! lekka... baskasl