Budowanie kaloryferów w kuchni (3) Witam, dałem rok temu firmie do zabudowania grzejnik w kuchni żeby sie... Krzysiek Coś nietypowego dla dziecka do pokoju. (6) Witam, chciałbym zamówić do mojego syna pokoju szafę. Pokój jest bardzo... Łukasz M płytki do łazienki i projekt (2) Witam! Czy ktoś może się orientuje, w jakim sklepie z glazurą i armaturą... floriana
gdzie kupię farby Malfarb? (2) czy gdzieś w 3mieście lub w okolicach dostanę? leksio Kaloryfery na złom (3) Mam pytanie co zrobić ze starymi kaloryferami? Czy gdzieś na Kokoszkach jest... Kaloryfer sadyl prośba o kontakt (2) Proszę o kontak Sadyla w związku z tym wątkiem... @@@@@@@@@@@ instalacja kominka (3) Zasatanawiam się nad zamontowaniem ogrzewania kominkowego w moim mieszkaniu.... PaniLager Ile kosztuje montaż 3 warstwowej deski Barlinieckiej (7) Mam potrzebę ułożenia podłogi z deski barlinieckiej. Proszę o szybkie info,... ber pytanie o ulgę remontową (3) Witam, czy jest jeszcze coś takiego co się nazywa ulga remontowa? Czy wydatki... WB gdzie kupić płyty meblowe? Gdynia (7) Witam, chcę zrobić szafkę do łazienki i poszukuje sklepów/hurtowni w których... NW stan deweloperski (21) za tydzień odbieram mieszkanie w stanie deweloperskim.Ile orientacyjnie muszę... kika panele AC3 (3) Jak to jest ze scieralnoscia paneli? czy rzeczewiscie klasa AC3 nie nadaje... kaori17 subit (2) jaki jest koszt usunięcia subitu (ok. 40 m2)? Amelia wymiana kaloryfera (6) Powiedzcie mi czy jeżeli będę chciała wymienić w mieszkaniu (własnościowym)... mjot24 remont generalny- jak sie dobrze przygotowac? (12) W przyszlym roku planuje remont calego mieszkania-44m2, w tym lazienke oraz... majak25 Renowacja starych drzwi i futryn - dom przedwojenny. (4) Witam, poszukuję wszelkich informacji na temat gdzie i za ile można odnowić... sgt.eel zabudowa szafy? (4) witam gdzie można na wymiar zamówić gotowe elementy szafy z drzwiami... agader Dobór koloru drzwi i podłóg a meble (1) Proszę o pomoc- jaki polecacie dobór kolorów? meble w salonie mam w kolorze... Micha l Grafika na szkle? (2) czy ktoś się moze orientuje gdzie mogę dostać i ile za m2? chcę zamiast... RR czym czyszcić kominek (2) jak dobrze wyczyścic kominek zeliwny?, są jakieś specjalne środki, czy może... kaori17