Serwis (1) A ja polecam Pana Piotra z serwisu Reno Zdunek w Gdańsku. Także obsługuje... Asia kupiłem megane kombi (2) równiez salon na grunwladzkiej zasługuje na pozytywną opinie. Panowie nie... posiadacz reno Atmosfera (1) Panuje tutaj świetna atmosfera. I jakie Panie tutaj pracują...aż miło... Marcin
hamstwo (3) MIAŁEM JUŻ KILKA RENÓWEK ALE TO BYŁA OSTATNIA ? KILKA DNI TEMU BYŁEM W TYM... WOJTEK Obsługa (1) Najlepsza obsługa ze strony Pana Marcina Usowicza. Wie co mówi i przygotował... Michał BRAK kontaktu (1) dzwonie i dzwonie do serwisu i nic (tam ktoś pracuje??). jestem przełączany... Tomasz Sopot Temu serwisowi mówię stanowcze nie (2) kilka dni temu udałem sie do ww.serwisu na przegląd przed końcen... Piotr Polecam salon (1) Oceniam salon. Szukalem nowego auta i zwiedzilem wiele salonow. W tym salonie... MM Rozsypany po 24000km (1) Kupiliśmy Renault Kangoo 2w grudniu 2008 w salonie Zdunka. Auto było nowe... dziejas7@wp.pl Zdzierstwo!!! Nigdy więcej Zdunek!!! (2) Kupiłem nowe auto w salonie. Po krotkim czasie okazało się że auto było... klient renault zdunek- lepiej omijać (1) Uwaga - w innych autoryzowanych serwisach stosują niższe ceny, opłaca się... zb oszustwo (1) mam zle doswiadczenia z serwisem renault zdunek w gdyni naprawiają jakąś... xmax3 to czego szukalem. polecam (1) poszukiwałem drugiego auta o charakterze bardziej rodzinnym. całkiem... greg41 100% SATYSFAKCJI (1) Kupiłem w lutym tego roku auto w komisie u Zdunka. Auto znalazłem na... zadowolony klient zakup meganki (1) Zakupiłem meganke w komisie RENAULT Zdunek w Gdyni. Ogólnie jestem zadowolony... śliwa niezadowolony - opinia (1) kupiłem czujnik położenia wału, który nie działa a widać to po podłączeniu... niezadowolony Pozytyzne wrażenia (1) Jestem posiadaczem Renault Thalia. Kilka dni temu byłem w serwisie Zdunek w... POL TRAGEDIA !!! (1) Chcieli mnie naciągnąć na całodniowe badanie ciśnienia paliwa, a jak sie... cliorider szybko i bez kitu! (1) Niedawno uszkodzono mi pojazd Megane II na parkingu po kontakcie z... Arek Koszty, koszty, koszty (1) Byłem posiadaczem Renault Megane Combi 1,4 16V. Dość powiedzieć, że auto... AZ