zmiany zmiany zmiany (5) Nie wiem czy tylko mi się tak wydaje ale od pewnego czasu cos się zmieniło u... klient naprawa gwarancyjna (1) ja tam nie narzekam,w mojej megance jeszcze na gwarancji jeździłem do kilku... meganek 38 super serwis Zdunek Gdynia (4) Przyjechałem do serwisu Renault Zdunek w Gdyni z nowym autem kupionym dzień... vik26
instalacja gazowa (3) Witam mialem niedawno przyjemność lub nieprzyjemność jak ktoś to określi... megane 3 07.2014 naprawa gwarancyjna (1) W zeszłym lecie jak Clio żony było na gwarancji,padła klimatyzacja,chłodnica... krzychu serwis (1) Zadzwoniłem do serwisu na tel stacjonarny i umówiony zostałem bez naj... A.Q. zdala od serwisu (2) byłem ostatni z moja renowka u zdunka i co sie okazało auto 5 lat przebieg... misiek Kreatywni specjaliści (1) Witam, Miałem "przyjemność" skorzystać z serwisu w Zdunku - pierwszy i... Kudłaty Komis to porażka (7) Zdecydowałem się na kupno auta używanego w salonie( 3 letni Peugeot za 54000)... Kdolik niezbyt miło (1) Witam wszystkich moja ocena jest następująca.Gdy dszwoniłem do serwisu spytać... KTOŚ Do czasu:) (1) Obsługa przy chęci zakupu nowego pojazdu wyśmienita... Wszystko się da... Stały klient salonów Komis Gdynia ok! (3) ostatnio odwiedziłam komis typowo orientacyjnie.. Nie chciałam kupić odrazu... magd@ śmiech na sali ! (2) Witam Byłem zainteresowany kupnem auta w komisie w Gdyni. Pierwsze spotkanie... znieczulica bagnet pomiaru oleju (2) Kupiłem u Zdunka nową Lagunę. Po kilku tygodniach przy najbliższej wizycie w... Karol nikomu nie polecam, ja zostałam oszukana na maxa (6) Kupiłam u Zdunka w Gdańsku w komisie samochód w listopadzie 2008r. od razu... ania super serwis lakierniczy (2) ostatnio skorzystałem z serwisu blacharsko lakierniczego przy okazji szkody... zadowolony klient Serwis to porażka (2) Po umówieniu sie na wymiane lusterka, przyjechałem do warsztatu, gdzie Pan... Wqrwiony klient Serwis (2) Witam z usług serwisu autoryzowanego kozystam juz od wielu lat i musze... Marta Kanty w komisie (4) Kupiłem Mastera rok 2004 sprzedawca zaklinał się że auto jest w stanie super... Godzila Przegląd w serwisie (6) Jestem Bardzo zadowlona z ostatniego przeglądu jaki wynkonywałam w serwisie... Krystyna