!!!! (2) jedzenie dobre, obsługa BEZNADZIEJNA , kelnerki naburmuszone , . generalnie... buba Oj słabo, słabo (1) Zupa 203 - kurkowa. Kurki mrożone, twarde. Danie 82 - polędwiczki twarde, za... Zenek Najlepsza restauracja:) (1) Uwielbiam i polecam danie nr 104!!!!!!! (Kurczak w słodkim sosie chilii z... Jagoda
Michał - opinia (1) Jedzenie ok, obsługa też (w przeciwieństwie do obsługi w La Vita w Sopocie).... Michał Trochę profesjonalizmu. (1) Wybrałam się pierwszy raz z koleżanką w moje urodzin. Poszłyśmy tam, bo lokal... kapcia polecam gorąco! (1) oczywiście o wiele łatwiej jest oczerniać restauracje niż mówić o nich... natalia . (1) wystrój i klimat raczej średnio pociągający - ot, trochę wykwintniejsza... Adam Wyjątkowo przeciętnie (1) Zacznę od obsługi. Miło, kulturalnie ale tylko wystarczająco. Menu nieźle... Mopar Pierwszy i ostatni raz (1) Zdecydowanie nie polecam. (...) Zupa krem z kurkami wcale nią nie była,... była klientka Daleko do włoskiego jedzenia (1) Obsługa miła, klimat też niczego sobie, natomiast to co na talerzu, to... Ania POLECAM (2) Moja ulubiona restauracja w trójmieście, włoskie jedzonko lepsze niż we... Wer rysio - opinia (1) W zasadzie nie pierwsza ale druga moja wizyta: proponuje zatem wprowadzić... rysio polecam (1) dobre jedzenie, ceny, obsługa :) Marta P O R A Z K A !!! (2) obsuga najgorsza jaka w zyciu widzialam, ale czego chciec od obslugi skoro... ania SUPER! :) (1) Kochani obsługa też czasem bywa zmęczona...Nie można uśmiechać się... jakaja Polecam!!!!! (1) Wczoraj w grupie znajomych spędziliśmy bardzo miłe popołudnie w restauracji... owca czystość pozostawia wiele do życzenia (2) Dotąd byłam częstym gościem restauracji w Gdyni. Zazwyczaj odwiedzałam LaVita... były klient Warto spróbować (1) Jedzonko bardzo dobre, obsługa w porządku. Polecam w szczególności grillowaną... Edyta jedyna taka w Trójmieście (1) na początku muszę odnieść się do poprzedniego komentarza (moje doświadczenie... Agnieszka ok (1) Restauracja w porządku, ale ostatnio się rozczarowałam. Zamówiłam sałatkę... Marta