Restauracja Malika

Restauracje Inne sklepy

Gdynia, Armii Krajowej 9

rozczarowanie - niestety (2) najpierw przy okazji spaceru zauważyliśmy nową restaurację Malika, później... Joanna Zachwycające i nieznane smaki... (1) Dwa dni wcześniej w Dzienniku Bałtyckim przeczytałam wywiad z P. Maliką i... Monika MALIKA SKRADŁA MOJE SERCE (1) Jestem zauroczona tym miejscem! To była moja pierwsza wizyta i z pewnością... Kaede
Przesympatycznie i przepysznie (1) Byliśmy w Malice po raz pierwszy i to całą rodzinką - ja, mąż i dwójka... MBJ trochę musieliśmy czekać na takie smaki w trójmieście (1) Tajine z jagnięciną, batatem i daktylami cudo podobały mi się przechodzące... rEne Ciekawe miejsce i dobre jedzenie (1) Malika to jedno z niewielu miejsc w Trójmieście, gdzie jedzenie jest naprawdę... Ania Polecam! (1) Jestem zachwycona wystrojem, jedzeniem i klimatem, dawno nie byłam w miejscu... Patrycja Zniesmaczona (6) Jestem zniesmaczona tą restauracją. Czekaliśmy 1,20 h na potrawy, które... Justyna Wrócimy! (2) Odwiedziłam Malikę dwukrotnie, za każdym razem w towarzystwie innej osoby.... Katasia Świetna oryginalna kuchnia (1) Przeczytałam poprzednie opinie i mam wrażenie, że byliśmy w różnych... Dominika Przykre doznanie (1) Wraz zrodziną i znajomymi postanowiłem odwiedzieć Moalike, i bardzo się... Paweł Szału nie ma. (2) Wraz z koleżanką nie mogłam doczekać się wizyty w tej restauracji.... IZA smakowicie (1) Restaurację odwiedziłam razem z mężem. Zrobiliśmy sobie "podróż" po różnych... Dorota Miła odmiana. (1) Do Maliki zabrała mnie ze sobą przyjaciółka, wcześniej byłyśmy w łysej... Beata Łukasz - opinia (1) Smaki które serwuje Malika znamy z naszych podróży po Maroku podczas których... Łukasz super miejsce (1) Byłam dzisiaj w tej restauracji, miłe wnętrze sprawia, ze ma się ochotę... Alex