Restauracja Pinokio

Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 45

beznadziejna obsługa (1) Wybrałam się dzisiaj z Synem na obiad do słynnego Pinokia na Monte... Klientka Opinia taka se (1) Obsługa - bezpciowa, średnie zainteresowanie klientem, opryskliwość kiedy... BigBoy Super (1) Super OLA
Jedna z lepszych sopockich knajp (1) Fajna knajpka, dobre makarony oraz bardzo dobre drinki. Kelnerki ciut... MartaiDamian Smaczne, niedzielny obiad (1) Razem z mężem i dziećmi wybraliśmy sie do Sopotu na akcje weekend za pól... Katarzyna Weekend za pół ceny (1) Wybraliśmy się z rodziną w ramach akcji do Pinokia. Nie była to nasza... Artur Fatalnie (1) Wybrałam się dzisiaj do tego lokalu. Jednym słowem - PORAŻKA. Z 30 min... Niezadowolona klientka PINOKIO - KŁAMCZUSZEK, 1,5 h czekania :( (1) ZDECYDOWANIE NIE POLECAMY!!! Wybraliśmy się do Pinokia w 3 rodziny z dziećmi,... Niezadowoleni tania niedziela-menu 50% (1) Akcja 50% rabatu na wybrane dania wypadła tutaj całkiem sprawnie.Czekaliśmy... Andrzej jedzienie dobre, obsługa nie (1) Widzę, że nie jestem odosobniony co do zdania na temat obsługi w tej... Xavery srednio (1) bylem kilka razy probowalem roznych rzeczy i nic nie jest wybitnie smaczne... vito Nie miła obsługa + surowe jedzenie (1) Wczoraj wraz z koleżanką wybrałyśmy się do tej restauracji. Zdecydowanie się... glam pyszne makarony (1) Polecam wszystkim fanom dobrych makaronów a szczególnie penne z kurczkiem -... zadowlona Najlepszego MOHITO w Trójmieście !!!!!!!!! (1) Hej gorąco polecam Pinokio !!!!!!!!! W piątek byłam z koleżanką na pysznym... Anna Obsługa fatala a w sumie jej brak (2) Piękna niedziela, ostatnia 2012 roku, spacer ze znajomymi, każdy zgłodniał i... Piotr Obsluga jest tragiczna! (1) Słyszalam wiele negatywnych opinii na temat tego lokalu, a dokładniej na... Ania smacznie i miło (1) Mają pyszne dania, rozpływam się szczególnie nad ich makaronami - pycha!... ona26 Stanisław - opinia (1) Pinokio jest swietnym lokalem pod każdym względem na Monciaku .Mieliśmy... Stanisław pinokio (1) polecam naprawde warto sopocianka Swietny lokal na wyjscie z rodzina (1) Wpadamy z rodzina do Pinokio szczegolnie w niedziele - promocje dla dzieci,... Gdanszczanin i Gdynianka