Restauracja Pinokio

Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 45

smacznie!!! (1) całkiem dobre jedzenie!!!, natomiast dym i zapach kuchni skutecznie mnie... Adam super obsługa (1) Anetko, dla Ciebie ;) czyli najlepszej kelnerki na świecie ;) gosia Szkoda mi tych papug (1) Lokal oceniam całkiem dobrze ale NIE PODOBA MI SIE ZE TRZYMAĄ PAPUGI W... vertte
super (1) bylam dzisiaj w pinokiu ;] bylo super,obsluga i jedzenie super :D pozdrawiam... :) Hmm... (1) Jestem stałą bywalczynią w restauracji Pinokio od ponad 1,5 roku. I dlatego... Hmm... POLECAM!!! (2) Nie rozumiem tych opinii , wpadam do pinokio co jakiś czas i raczej nie... Aron rewelka!! (2) hmm dziwia mnie te opisy!!Bylem teraz w weekend w 3city i jestem oczarowany... maksym dziwne...a mi sie podobalo (2) Niewiem czy trafiłam na inną zmianę czy miałam poprostu szczęscie, ponieważ... Julita Żałuje. (1) Jak koszmar wspominam ta wizytę. Kelnerka podchodzi po 15 minutach. Kiedy już... Ania s_lwia - opinia (1) PRZY TAK DUZEJ ILOŚCI LOKALI ZALUJE ZE WYBRALAM WLASNIE TEN. Przy stoliku na... s_lwia Niestety........... (1) ale się rozczarowałam, niestety ale te 1200 to chyba za mało aby opisać moje... Ania fajne kelnerki (1) rewelacyjna osluga,potrafi doradzic w wyborze jedzenia,dziewczyny sa swietne... pikos Beznadzieja (1) Jedzenie nie smaczne przesoloone!Obsługa nie ciekawa brod na sali i w... nata I tak trzymać (1) Wszystko działa tu bardzo poprawnie: jedzenie jest smaczne, nie trzeba na nie... Arni Pizza serowa mniami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Naprawde dobre jedzonko! Pizza serowa i eskalopki to jest to! Polecam! Natasha Sopockie knajpki dla emerytów? (1) Środek wakacji, piekny wieczór, godz.23, przez "Monciak" trzeba się... Gdynianka Popsuło się!!!! (1) Popsuło się!! Kiedyś chodzilo sie tu na najlepsza pizze w Sopocie, teraz... hiolka ok (1) Widac ze ludzie nigdy nie pracowali w gastronomi( ci ktorzy narzekaja... Przemek Nic specjalnego... (1) Dzisiaj byłyśmy w Pinokiu z koleżanką... Duży minus za dym papierosowy... Mała Mi dzidka - opinia (2) Dziesiaj mialam przyjemność gościć w sopockim Pinokio. Polecil mi ten... dzidka