Restauracja Pinokio

Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 45

Lunch (1) Głodny wpadłem na lunch do pierwszej lepszej knajpy na monciaku. Jak się... SoWhiskey Paweł - opinia (1) pierwszy raz zaszedłem do Pinokia ze znajomymi na piwo, zapach dobiegajacy z... Paweł W Sopocie jest zdecydowanie więcej lepszych miejsc (1) Wybraliśmy się tam pierwszy i ostatni raz. Potrawy nas nie zachwyciły. Ceny... dt
Zepsuło się (1) Chcieliśmy szybko napić się piwa więc sami podeszliśmy do baru złożyć... Gość Nie polecam (1) Naprawdę przeciętnie a jak na Sopot to 2 z dużym minusem. Znajdziecie lepsze... Bartek Polecam! Miłe zaskoczenie! (1) Pierwszy raz miałam okazję coś zjeść w Pinokio, wcześniej wpadałam tam tylko... sandej MASAKRA !!! (2) Przed restauracją widniał szyld z napisem "ZAPRASZAMY NA MECZ... Tomek Piwo wodniste!!!!! (2) Ludzie!!!Lasagne bez smaku a piwo maxymalnie rozcieńczone z wodą.Nie polecam... Don Rafaello Bardzo miła obsługa (1) Wybraliśmy się na rodzinny obiad do Pinokio. Bardzo miła obsługa, cierpliwa i... Ramzes Pizza super!!! (1) W piątkowy wieczór wybraliśmy się ze znajomymi na późną kolację. Trafiliśmy... Krokodyl Pozal sie Boze! (1) Nie wiemy co sie stalo ,ale to juz nie to samo jedzenie co rok temu, kiedy to... Grzegorz Dariusz - opinia (1) Umówiliśmy się ze znajomymi w Pinokiu w piątkowy wieczór by coś zjeść okazało... Dariusz jestem rozczarowana (1) W sumie nie wiem czy polecić czy nie. Na plus jest obsługa oraz szybkość... Miśka B POLECAM ! ! ! (1) Korzystam z usług tego lokalu wielokrotnie i za każdym razem jestem... Ewelina żenada (1) Obsługa super, panie kelnerki ładne a barmani profesjonalni, pan kierownik... zawiedziony Najlepsza pizza na świecie (1) Obsługa bardzo fajna, a pizza wyśmienita! W wielkim skrócie ,bardzo przyjemne... johny bravo Obsługa pierwsza klasa (1) Kelnerki fachowe, uprzejme, po sali ganiają jak Korzeniowski na 40km, czyli... Jimmy tragiczna obsługa (1) Byłam tam poraz pierwszy z koleżanką, nie wiem co było powodem takiej... Katia Bardzo przyjemne miejsce (1) Byłem w ub. weekend ze znajomymi i jestem pod wrażeniem. Przede wszystkim... Ziemek uwaga (2) zamówiliśmy obiad. czekaliśmy 40 minut aż podano mężowi zupę rybną. była ok.... sniezyna