Hejterze, nie spociłeś się produkując tyle fałszywych wpisów? Myślisz, że jeden niezrównoważony pajac potrafi przekonać inteligentnych ludzi? Oto prawdziwe wpisy na temat Robocleana:
Tak, jak Beata napisała, VIN jest z konkurencyjnej firmy. Toczy się wobec niego postępowanie za oczernianie Robocleana. Słusznie napisałaś, że każdy może sam zweryfikować, co tu jest napisane, testując sprzęt w swoim domu. Oto opinie osób, które używają Robocleana:
"Roboclean spełnił moje oczekiwania. Turbo szczotka świetnie sobie radzi z wysokim włosem. Mam od półtora roku dywan, na którym były zadeptane miejsca. Myślałam, że już trzeba będzie go wymienić, ale po odkurzaniu włosy „powstały” i wygląda jak nowy. Regularnie oczyszczam pościel z roztoczy, bo moje dziecko ma alergię. Stosuję przy tym olejek, dzięki czemu pościel ma świeży zapach."
Adriana z Bytowa
"Ja mam alergię, a córka astmę. Otworzenie okien na wiosnę powoduje, że swędzą nas oczy. Ale gdy tylko włączę Roboclean, świąd ustaje. Po oczyszczaniu powietrza woda zawsze jest brudna – to pokazuje, co w nim się znajduje. Mieszkam na jedenastym piętrze, wszystkie zapachy od sąsiadów unoszą się do góry. Największy fetor jest wtedy, gdy ktoś coś przypali. To wszystko czuć w mieszkaniu. Wtedy też włączam Roboclean i nieprzyjemne zapachy znikają. Tak samo radzę sobie z dymem papierosowym. Przy okazji wlewam olejki eteryczne, dzięki czemu w mieszkaniu przyjemnie pachnie."
Iwona z Wołomina
"Córka jest uczulona na kurz. Wcześniej łzawiły jej oczy, a teraz już nie. Rzadziej ma katar. Widać po meblach, że w powietrzu jest mniej kurzu, mniej się na nich osadza. Jest ogromna różnica w odkurzaniu dywanu. Roboclean lepiej zbiera bród, dywany są po prostu jaśniejsze. Nie są już takie zbite, stały się puszyste. Jestem bardzo zadowolona z tego urządzenia."
Diana z Radomia
"Urządzenie Roboclean mam 3 lata i sprawdza się bardzo dobrze. Odkurzam nim, czyszczę łóżka i poduszki, piorę dywany. Nie muszę już ich trzepać. Nie dość, że było to wyczerpujące, to jeszcze musiałam kogoś prosić o pomoc, aby zanieść je na trzepak. Jestem zadowolona także z prezentacji Przedstawiciela. Wykonał ją bardzo profesjonalnie. Do tej pory jest ze mną w stałym kontakcie. Gdy tylko czegoś potrzebuję, zawsze mogę na niego liczyć."
Lucyna z Sokółki
"Urządzenie Roboclean posiada dużą liczbę różnych końcówek. Korzystam z nich do odkurzania firanek, przez co rzadziej je piorę, pilotów, słuchawki telefonu. Robota Roboclean używam często do nawilżania powietrza. Jest ono w naszym mieszkaniu bardzo suche i rano, po przebudzeniu, drapało nas w gardle. Teraz już nie drapie. Powietrze jest świeże, czystsze, takie jakby lżejsze. Jestem bardzo zadowolona z tego urządzenia."
Katarzyna z Grudziądza
"Mieszkam w starym budynku. Pewnego razu, gdy przyszła sąsiadka, powiedziała zaskoczona, że nie czuć już u mnie w mieszkaniu starością. Jestem bardzo zadowolona z funkcji mycia okien. Są tak czyste, jakby nie było szyby, do tego ich mycie urządzeniem Robocleanem jest łatwiejsze niż ręczne. Robotem piorę też dywany, używam go jako klimatyzatora i do jonizacji powietrza."
Krystyna z Bytowa
"Z urządzenia Roboclean jestem bardzo zadowolona. Po pierwszym praniu dywanów zauważyłam dużą różnicę – nigdy wcześniej nie były tak czyste. Gdy czyściłam je ręcznie, wymagało to dużego wysiłku. Teraz jest znacznie lżej. Odkurzam robotem Roboclean wszystkie ściany, przestrzenie między kaloryferami, gdzie zwykłym odkurzaczem nie mogłam dosięgnąć. Czyszczę nim też tapicerkę w samochodzie. Różne końcówki pozwalają dotrzeć do wszystkich zakamarków."
Krystyna z Koniecwałdu
"Roboclean jest bardzo skuteczny. Bardzo dokładnie sprząta. Nie spodziewałem się, że odkurzacz przez tyle lat zostawiał w dywanie tak dużo brudu. Zauważyłem to dopiero przy odkurzaniu tym urządzeniem. Drugą rzeczą, z której jestem najbardziej zadowolony, jest pranie foteli w samochodzie. Urządzenie Roboclean robi to fantastycznie! Odkurzam też nim wyloty wentylacji. Za żadne pieniądze nie oddałbym go i nie powrócił do starego odkurzacza. Polecam Roboclean każdemu!"
Artur z Marek k. Warszawy
7
3