uprawnienia pedagogiczne - jak??? (6) Dziewczyny, w tym roku bronie mgr na ekonomii, a chcialaby, zdobyc... Gaja B. WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***59**** (103) W koncu sie udało po 4 dniach prób pmagdalena wĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 58 *** (104) nowy:0 mystic
szukam silowni (1) czesc ! szukam silowni najlepiej na chylonii lub okolicach. moze wiecie cos... sylwia78 multimedia (2) Mam takie dziwne pytanko, czy ktoras z Was sie orientuje co wchodzi w sklad... Alis może ktoś chce makulaturę (19) mam do oodania makulaturę w postaci zużytych kartonów, może komuś sie przyda megmeg Pokazać, czy nie? ;) (15) Cześć dziewczyny! :) Zastanawiam się, czy pokazać się przed ślubem... pewna dziewczyna gdzie rodzić??? (3) Witam wszystkich! Za miesiąc przypada mój termin porodu, a ja nadal nie wiem... coma Wątek dla zapracowanych ***57*** (103) może mi sie uda:) aneczkal "stracilam cnote" (3) czy moze ktos wie kto spiewa ( po franc . ) oryginalna wersje tej piosenki?? sylvia Poszukiwny dobry patolog ciażowy (1) Witam Poszukuje dobrego patologa ciażowego do prowadzenia zagrożonej ciazy... KasiulaGdynia ZESPÓŁ TEQUILABRASS - Kpina z muzyki? (6) http://www.tequilabrass.ovh.org/Demo.html MATKO !!! SŁYSZELIŚCIE TO ?! JAKO... PoSzkoleMuzycznej wĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 56 *** (101) :-) Karcia_Gd Rozmiar ma znaczenie... (57) ...biustonosza zwłaszcza. Źle dobrany psuje całą sylwetkę. Pod tym adresm... Agatha atek dla zapracowanych***55*** (110) to i ja zacznę... Jaki ja mam dzisiaj spokój w pracy..nikt nic odemnie nie... motylek32 proszę o pomoc (10) koleżanki znacie mnie, ale specjalnie zmieniłam nick,ponieważ mój problem... pati6 poszukuję opiekunki Dąbrowa (2) Poszukuję opiekunki do rocznego dziecka na Dąbrowie. Godziny pracy na... suakinka Opiekunka (1) Witam.Nazywam się Krzak Joanna,mieszkam w Gdyni na karwinach 1.Jestem... Asiunia577 proszę o pomoc !!! (5) dziewczyny pilnie potrzebuje informacji jaki organ ustala program edukacyjny... dorka27 WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***54*** (103) to otworzę nowy:) k@juta