ćwiczenia ogólnorozwojowe (3) Kto z kolarzy rekreacyjnych lub zawodowych stosuje ćwiczenia ogólnorozwojowe... dbig czarni w peletonie (29) Widział ktoś kiedyś murzyna w kolarstwie? dbig POlecam artykul (3) http://www.marketingsportowy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=330... Aki ov True
spining w domu - może ktoś doradzi? (10) chodziłam na spining do klubu, ale terz mam małe dziecko i jestem czasowo... LidiaM tarcze Ashima (7) Czy ktoś testował te tarcze? Warte uwagi?... toivlas Santa Cruz - Nomad (3) Witam, czy ktoś może podpowiedzieć jaka jest długość dampera i skok tłoka... Carlos007 drutowana czy zwijana (2) Które opony trwalsze?? Don Kichot Santa Cruz - Nomad (9) Czy ktoś może potwierdzić odpowiednią długość (eye to eye) dampera w... Carlos007 piasta novatec doradźcie (7) witam myśle o kupnie tej piasty Novatec NT-D712SB podpowiedzcie czy warto... MA Jaki rock shox?? (34) Chciałbym poradzić się was który amortyzator byście kupili:... JJ parę rzeczy na sprzedaż (4) nazbierało się trochę nowych i używanych gratów, oto lista: -opony... toivlas sprzedam graty rowerowe (4) Wiosenne porządki - powierzchnia magazynowa mi się kurczy. RAMA, WIDELEC i... Tom Tabata (11) Yo, teraz troche powagi....powaga:) moje pytanie jest nastepujace: ile na... Aki-True sprzedam szosówke na 105 (1) Sprzedam rower szosowe na kompletnym osprzęcie shimano 105 tzn. koła,napęd... delz test na.... (27) Geja - 1. Jeżeli jesteś powyżej 30-tki i masz kaloryfer... Aki-True różnica w rozwiniętych mięśniach nóg (30) Dlaczego po stronie napędu mam bardziej rozwinięty mięsień niżeli w lewej... dbig Czy ma ktoś zalegające podkładki faliste 10mm? (4) Hej! Potrzebuję takiej do "sprężyny" solo-air (pomiędzy zaworkiem... Brooce Moje Rowerowe Podsumowanie roku 2009 (5) Podsumowałem rowerowo rok 2009. Warto tam zajrzeć polecam... WOJT Jak dolaczyc do klubu? (7) mam takie pytanie: troche jezdze na rowerze i lubie sie scigac. chcialbym... Aron Kaski (7) Czy ktos wie gdzie mozna w trojmiescie kupic kask Ked Alien lub Street? piniox