MASA KRYTYCZNA 25 CZERWCA 2004 - 18:00 Silver Screen GDYNIA (51) OK, decyzja zapadla!! MASA nr 2 odbedzie sie w ostatni PIATEK CZERWCA !!!!... Krzyżak 2x7 (3) czy ktos z was widzial w jakims sklepie klamomanety szosowe 2x7? wkurza mnie... rB przewaga lorzysk maszynowych (3) jaka jest przewaga lurzysk maszynowych od zwyklych kulkowych i czy warto... k47
Audycja o masie (1) Pred chwilą w Radiostacji powiedzieli, że zaraz b¶dą mówić o jutrzejszej... As zeszłoroczny Mamut (1) Czy ktos ma może jakiś skan mapy z trasy rowerowej zeszłorocznego Mamuta i... Jankes U nas też tak trzeba!!! (13) Pomysł po prostu genialny na zwalczanie samochodów na ścieżkach:... Michu. RST capa t4 (8) Rozwalił mi sie gwint w regulatorze naprężenia wstępnego w capa t4. Przykrę... Michal-zg 2 tygodnie na rowerach - Kaliningrad (2) Uwaga!!!!!! Szukamy jeszcze4 osob na miedzynarodowa wyprawe rowerowa. Trasa... Iza Czy to dobry wybór? (1) Hej! Niestety nie znam sie na markach rowerów. Chcę kupic rower trekkingowy... MIETA ROCKSHOX i jego wady... (4) Witam... od prawie roku jestem szczesliwym posiadaczem amorka rockshox psylo... ROCKSHOX_user Gdzie jest największy wybór? (6) Gdzie jest największy wybór rowerów Author w Gdańsku??? k_amila BikeTour Gdansk (6) Jesli ktos wie gdzie znajduja sie jakies foty z bike tour gdansk to z checia... biker NAJLEPSZE MARKI (1) Mam do was gorącą prośbę rowerzyści!!!! Czy moglibyście przedstawic mi swój... alicja gdzie w 3miescie kupic bmx'a? (3) CZy sa w trojmiescie jakies sklepy/hurtownie gdzie mozna kupic w miare tanio... V[-NOM hak przerzutki (2) Cześć Mam w rowerku słabiastą przerzutke shimano ty-18 z hakiem i chce... Michal-zg Jaka rama (do 350 PLN) || Pomozcie wybrac prosze :) (6) Witam, 1. http://allegro.pl/show_item.php?item=26193624 2.... Blajo potrzebuje drobnej pomocy! (6) witam! mam wielką prośbe do osób uczeszczających trójmiejskimi ścieżkami... _olka_ Kolory szkieł (4) Do czego służą poszczególne kolory szkieł w okularach dla rowerzystów? Borys mapy rowerowe (10) Witam wszystkich forumowiczow;) Mam pytanie-chciałabym kupić mojemu... Yenna Giant GSR F/S 21 (1) Co myślicie o tym rowerze?... bronia