dobry sklep (4) Witam. Chcialbym prosic o pomoc. Planuje wlasnie zakup roweru . I niemam... MeRa Rama Leader Fox Classic (2) Kłaniam, Czy ktoś miał juz do czynienia z tym sprzętem? Czy ma na jego temat... Ivan Malowanie kasku (6) Jak w temacie. Czy ktos z was to robil? Wiecie moze kto by to dobrze zrobil?... Karlos
Lance Armstrong - facet "z" jajami (5) No wlasnie, tak jak w temacie. Szosa i golenie nóg mnie raczej nie... Karlos trasa do Chojnic (2) Cześć. Czy ktoś ma pomysł (doświadczenia) jak dojechać do Chojnic rowerem (w... sb Linia kolejowa Wejherowo w kierunku jeź. Żarnowieckiego. Co to jest? (4) Jak w temacie. Co to za linia? Czy jeżdżą nią pociągi , jakie? gdzie można... popeye Trasy wyjazdu z Gdańska v Gdyni (6) Witam wszystkich grupowiczow. Nie jestem z 3M. W sierpniu będę z rodzinką w... popeye rower na raty (3) Czy gdzieś w trójmieście istnieję możliwość kupienia roweru na raty (chodzi... borys Co z tym AlumX 6061 (4) W pewnym sklepie po zadaniu pytania czy rama z Alux 6061 jest dobra... Początkujący malowanie ramy - jak to zrobić? (9) Chcę przemalować ramę i pozbyć się wszystkich ubajerowień. Nie mam w tym... Saskia Praga (1) Witam mam pytanie. czy jest ktos kto jedzie na kryterium do Pragi 30 lipca?... żeton 6km drogi (21) Witam czy ktos wie gdzie w naszym rejonei( moga byc nawet okolice... żeton rama full, czy ktoś jeździ.... (1) czy ktoś w trójmieście jeżdzi na tosa inu? jeśli i owszem jeździ, czy mógłby... lubię_rowrować Trasy wyjazdu z Gdańska v Gdyni (1) Witam wszystkich grupowiczow. Nie jestem z 3M. W sierpniu będę z rodzinką w... popeye Która przerzutka tylnia jest lepsza? XT z 2003 czyXT z 2004? (4) Która przerzutka tylnia jest lepsza? XT z 2003 czyXT z 2004 i dlaczego???? Bo... Michał_1 trzy pytania do szosowców (8) witam, jako, że przygotowując się do budowy ostrego kółka to posiadłem starą... grisza Baza danych skradzionych rowerów ! (10) Witam,, temat dosc juz oklepany i chyba nie ma osoby która by nic nie... YaRo iloma palcami sie klamki obsluguje? (11) takie pytanko mi sie nasunelo ;) ktore klamki shimano (klamkomanetki)... gwizdek III zlot cyklistów (1) Zapraszamy serdecznie na III Rajd Szlakiem Chmielu I Wikliny który odbędzie... pirter Wolne miejsce w busie - PURDA (1) chce ktoś z nami jechać???? :) jedziemy busem we cztery i jest wolne miejsce... rB