NA MARATON DO KRAKOWA (3) Witajcie zastanawiałem się długo nad maratonem Krakowskim i Bażantarnią XC i... Pete Problem z opona (3) czesc wszystkim zaczynam kolarstwo kupilem fajna kolarke z przebita opona... Fear piatek 13ego - moje koło :// (9) No wiec pomimo deszczu pojechalismy sobie z kolegą z Gdyni do znajomej w Rumi... Pio
Gdynia - Bulwar po 22:00 (6) Witam ;) ZApraszam wszystkich do smigania wieczorowa pora po bulwarze. Jest... Wojtas Regulacja tylnej przerzutki (12) Mam problem z wyregulowaniem tylniej przerzutki Shimano w rowerze Giant... alko połączyć ścieżki w Gdyni (1) co by się musiało stać żeby ścieżki rowerowe w Gdyni stanowiły całość. ?... Thor maxxis Kraken -gdzie kupić (3) Czy ktoś wie gdzie mogę kupić te oponki, gdzie faktycznie mają je na stanie. Tomek2 Gdynia - Wieżyca (13) Planujemy z kumplami przejazd rowerkami z Gdyni na Wieżycę. Chcemy jechać... MaCiEjOo Tani-dobry warsztat rowerowy w Gdyni lub 3-mieście (13) Kłaniam, Mój kolega postanowił odświeżyć swój pono mocno skundlony rower... Ivan Naiwne pytanie o opony... (30) Chcę wymienić w moim rowerze opony (jast to rower górski z szerokimi... Mudia skakanie na rowerze (4) Witam mam takie dziwne pytanie a mianowicie próbuje sie nauczyć skakac na... witek tosa inu... p3.... (1) ponawiam pytanie czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem? może trochę uwag co... lubię_rowrować Maraton Solidarnosci (4) czy ktos wie czy Maraton Solidarnosci mozna sobie przejechac rowerkiem?? żeton Kolarstwo na UG (13) Witam mam do wszystkich forumowiczow i zarazem studentow... żeton Gdzie zdjęcia z Maratonu w Gdyni ? (3) Witam. Czy ma ktoś może jakieś dostępne zdjęcia z maratonu który odbył się w... Rufi Wybór roweru (10) Mam do wydania ok 2000 zł. Chce kupić rower z osprzętem Shimano Deore.... everlast ME w kolarstwie górskim (3) Pewnie już wszyscy wiecię, jednak dla tych którzy jeszcze nie wiedzą:... żYwY s**** QUARTZ + kaseta 32 zęby (18) Słuchajcie mam taki problem, czy przerzutka s**** QUARTZ będzie dobrze... Jarek.mtb Po III Masie Krytycznej (11) Mili Państwo III Masa odbyła się, uważam że była udana :D Zapodaje linka do... everlast poszukuję rękawiczek. NORMALNYCH (1) Witajcie. szukam zwyklych, skórkowych rękawiczek. Nie chcę widzieć na nich... TJ / rowery.trojmiasto.pl