amortyzator przód (1) mam do wydania 400-500 zł. na amortyzator ..jaki ? wiesław MŚ Les Gets 2004 (3) MŚ MTB Les Gets (Francja) wyscig cross county JUNIORKI 09.09.2004 4m.... Krzyś Trasa BT Witomino? (58) Mam prosbe do tych co byli tam rok temu bo moze pamietacie trase i byscie... kello
! Impreza na Orientację "Lato '2004" ! (2) Zapraszamy na kolejną Imprezę na Orientację z cyklu Cztery Pory Roku "Lato... Grzegorz R. König Włoszczowska w Atenach - sukces? sukces! (10) Dopiero co dziewczyny skończyły swój udział na olimpiadzie w Atenach. Maja... Saskia Wiewiorka ktora łapała stopa :)))) (1) Czy ktokolwiek z was widzial wiewiorke ktora łapała STOPA w lesie :P hehe,,,... yaro trasa na Polwysep Helski (2) Witam Chcialbym w najblizsza sobote lub niedziele (11/12 09) przejechac... Marcin26 pozdrowienia :> (2) Pozdrowienia dla goscia kotry dzis kolo godziny 20;00 jechal za S w Gdyni na... Fido Piszczące SPD (3) Hej, mam pytanko o piszczące pedały SPD. Otóż moje pedały od dłuższego już... Jarek.mtb Author Solution SX (4) Napiszcie co sądzicie o rowerku Author Solution SX, głównie chodzi o rame i... Buba Twist Capa czy Gila?? (2) Czy warto dopłacić do rowera 250 zł dla lepszego amortyzatora? myślę o... Buba Twist Sklepy rowerowe w trojmiescie (5) Witam, Gdzie w trojmiescie sa jakies dobre sklepy rowerowe?? Najlepiej... Mateusz Jaka opona napędowa do XC/turystyki? (29) Witam! Przejde od razu do rzeczy, potzrebuje opony napędowej(tylnej) do... żYwY Ustrojstwo do zdejmowania kasety (3) Kłaniam, Wczoraj poziom hałasu w tylnej zębatce przekroczył mój próg... Ivan Jaki rowerek od 1400 do 1800 zł (2) Yo! Mam zadanie dla wszystkich was. Który waszym zdaniem (marka, może być też... Buba Twist ostre kolo (14) witam, rozpoczynam przygotowania do budowy ostrego kola, w zwiazku z czym... grisza czy brać rower do jastrzębiej? (4) Witam Wszystkich, Mieszkam pod Krakowem, wybieram się na urlop do Jastrzębiej... mlodyWRC Rock Shox judy C '99 ciekie olej, uszczelka (2) jak w temacie. uszkodzilem uszczeleke / zimering / w amortyzatorze. moco... maxus jakie stery zintegrowane? (3) Hej, mam pytanko. Moje stery zintegrowane złapały bardzo dużych luzów- mocno... Jarek.mtb POSZUKUJE - GDYNIA MTB (1) Witam, Mam 20 lat, poszukuje chetnych do posmigania (MTB) po Gdynskich... Wojtas