bmx (3) BMX?:-) ed Dziupla zlodziei rowerow!! (4) Ponizszy cytat pochodzi z pl.rec.rowery. Co wy na to??:) Tylko... MaCiEjOo Zawody dh?? (1) Chciałbym się dowiedzieć czy są organizowane jakieś zawody dh, lub dualu dla... LoDi
Bike Tour Redłowo??????? (22) Czy ktoś moze wie gdzie dokladnie i o której godzinie bedzie organizowany... Bolek Rowerzyści jak motocykliści czyli lewa łapa w górę :) (15) Kłaniam, No właśnie :) Już kilka razy się spotkałem z tym motywem. Mijający... Ivan co myslicie o przerzutce Alivio (5) witam opłaca sie kupis ta przerzutke czy moze cos lepszego obecnie mam Acera... kaszalot co mam zrobic (7) witam kupilem nowy łańcuch alivio nawe korby i wielotryb wszystko alivio... kaszalot STERY? (3) Pytania moze dla niektrych banalne ale moze ktos odpowie, co to są stery... Karlos malowanie ramy f. proszkowa, gdzie?! (9) tak jak w temacie, chce ja pomalowac na pomaranczowo. probowalem juz malowac... Fidel 22 września - Dzień Bez Samochodu (9) Tutaj link do strony organizatora Europejskiego Dnia Bez Samochodu. Gdynia... Michu. zdjecia z BT Witomino (11) kto posiada zdjęcia z tej imprezy? wiesław Trasy na szosówkę - gdzie i jakie???????? (11) Witam!!!!! Jest sprawa: Marzy mi się zakup szosówki, bo mając mtb i tak... Laki Luk JAKA RAMA? (1) Pytanie pewnie nie jeden raz juz sie tu powtarzało. Szukam ramy, do około... Karlos klopot. (7) Siema mam pewiem problem, nie jestem pro, raczej jezdze sobie dla... Wiktor. PIRACI DROGOWI (3) A moze zamiast jezdzic po poboczach i ustepowac ciagle z drogi gnojom, nalezy... Marko [ ' ] Pijany kierowca zabija rowerzystę! (19) 09.09.2004 ok. godz. 14 zmarł w szpitalu, nie odzyskawszy przytomności,... MaCiEjOo Małe "bum" .... ale bez zniszczeń :) (2) Wczoraj umówiłem się ze znajomymi w Sopocie i około południa wyruszyłem na... kornik Ramy alu (4) Cze wam. Prosze powiedzcie kto waszym zdaniem produkuje najlepsze ramy alu w... Buba Twist RST OMEGA (3) Czy RST Omega ma więcej skoku od Gili i czy opłaca się dopłacać do Omegi... Buba Twist Tarcze hamulcowe (3) Witam. Całkiem niedawno przez przypadek wytarłem moje tarcze szmatką... kubanczyk