Co sadzicie o tym??- Bazantarnia XC (9) A co sadzicie o tym co napisal Darek "Jak to zazwyczaj bywa organizacja... Bolek BT Gdańsk?? (7) Zna ktoś date jesiennego wyscigu BT Gdańsk?? Słyszalem że ma byc ale nie... Sławek Bt Karwiny (5) Siemanko wie ktos ile kolek bedzie maila na karwinach elita do przejechania?? Misiek
Hopka (5) Kto na BT Redłowie zdecydował się na skok przez hopke usypaną za 2 podjazdem... Maciass No i po Bażantarni XC 2004 :-) (12) Hej :-) Na www.rowery.elblag.net wrzucam troche fotek z pożyczonego "cyfraka"... apsend pożegnalna BAŻANTARNIA XC 2004 (21) ostatnia edycja tegoroczne BAŻANTARNI XC odbędzie się - organizatorzy... ESR Wyniki i punktacja cyklu BT (18) ??? walker Mały preharpaganik jutro (1) Kto się szybko zdecyduje mogę jeszcze podebrać z 3M bo mam 2 wolne miejsca... diablo Zdjecia z BikeTour Redlowo (13) Standartowo zachecam do dzielenia sie zdjeciami z zawodow. Widzialem,ze... mr.riposta Zdjęcia z otwarcia ścieżki 22.09 (1) Wlasnie 22.09 bylo oficjalne otwarcie sciezki rowerowej wzdluz Morskiej i... kello Amator prosi o pomoc (5) Siema!! Troche wstyd pisac, czytajac wasze wypowiedzi to widze samych... Maly czy ktoś może.... (28) czy ktoś z was drodzy forumowicze zna się na rowerach i jeździ coś więcej... lubię_rowrować Relacja z Wyścigu Rowerowego na Ujeścisku (19.09.2004) (5) Zapraszam do przeczytania relacji mojego autorstwa z tych zawodów. Znajduje... żYwY V Masa Krytyczna 24 września (48) Przypominam, że 24 września będzie już V Masa... jak ten czas leci. Zbiórka... Michu. gdzie kradna? (5) Siema. Niedawno wprowadzilem sie do Gdanska i troche jezdze. Przewaznie po... rudy obsługa roweru na sezon zimowy (3) witam jezdze rowerem cały rok czy musze go nasmarowac na zime chodzi mi o... kaszalot rower fuji (6) witam co sadzicie o rowerach mtb fuji kaszalot nachylenie (6) czy ktoś wie ile wynosi nachylenie podjazdow np ul Reja w Sopocie lub... Robert 222 Zawody??? (2) Na Bike Tour w Redlowie organizatorzy cos powiedzieli o zawodach 17.10.2004-... Bolek wigry 3 squad (3) szukam kontaktu z Wigry 3 Squad - odezwijcie się proszę na maila : ) burza