JAK POMALOWAC? (9) Temat zapewno juz poruszany jezeli nie tu to gdzies indziej. Chce pomalowac... Karlos Miejscy rowerzysci? (21) Czytam i czytam forum i widze tu glownie wyczynowcow.... A pisze, bo ciekawy... dzerry 100 LAT! (6) A może Sportowcowi to i 200!!! ;-) http://www.lotto-pzu.pl/ Dziś urodziny... wiesia
Oświetlenie roweru (3) Siema Mam zamiar porzadnie oswietlic rower. Dni coraz krotsze, coraz gorsza... 33 Odpowiednie siodełko (40) Mam problem dotyczacy siodełka. Pomózcie i doradzcie jakie powinienem załozyc... Marko kurtka firmy ACCENT (1) SZUKAM OPINI NA TEMAT KURTEK FIRMY accent, szczególnie Terra,Negra,... wiesław pedały ztrzaskowe do mtb.... (6) Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich bikerów. Mam pytanko dotyczące... Marko No i po sezonie... :-/ (18) Kłaniam, No to już w zasadzie mam po sezonie... Ledwie sobie trochę... Ivan LUDZIE KRADNĄ !!!!!!!!!! KTO KOLWIEK WIDZIAŁ KTO KOLWIEK WIE !!!!!! (7) 15.10.2004 z*******I MI MÓJ UKOCHANY ROWER !!!!! BYL TO ROWEREK DO DUALU... MŁODY sklep internetowy (6) szukam sklepu internetowego z asortymentem rowerowym z terenu trójmiasta wiesław ? (2) ? ??? Kto jeździ na rowerem ... na cmentarze? (9) Ostatnio poruszony został temat dojazdu na rowerze do pracy (to jest... Jarek.mtb Skradziony rower (9) Wczoraj sprzed Wydzialu Prawa i Administracji UG ukradziono rower -... snikers DORADŹCIE (12) MAM ZAMIAR KUPIŚ SOBIE ROWER. WSTĘPNIE JUŻ SIĘ ROZEJRZAŁAM, TROCHĘ POPYTAŁAM... KACHA Impreza na orientację!!! (1) Halo! czy wszyscy już wiedzą że za tydzień jest impreza dla hardcorowców?... diablo masa krytyczna (29) Nieuchronnie zbliża się koniec miesiąca. Wraz z końcem miesiąca zbliża się... poranny KONIEC SEZONU PARTY (26) PIATEK (jutro) 20.00 MANDARYNKA Krzyżak [piasta] rozwalilem i POMOCY! (9) Jestem bardzo zdolny i dzis zlamala misie oska z tylu w piascie:]. Zlamala... kello Galeria z podróży (6) Kłaniam, Nie odzywałem sie przez miesiąc bo byłem wyjechany. Za tzw-nym... Ivan Zdjęcia z BT-Gdynia Karwiny (7) Udostepniam do skopiowania zdjęcia z BT Gdynia krawiny .Miłego oglądania... Wielki Zeb