niestandardowy gwint pedalow (1) Siemka. Mam w korbach niestandardowy gwint na pedały. Moje stare platformy... Kokos fotki BT Gdansk (20) Siemka ma ktos fotki z ostatniej kapieli blotnej BT Gdansk ?? :D:D:D Misiek Tajemnicze obiekty w lesie?? ;P (7) Dzis sobie jechalem rowerem, w sumie to sie prawie zgubilem i zauwazylem... kello
co sadzicie o ramie giant xtc 2004 (niebieska) (2) mam zamiar kupic nowa rame , mysle o giant xtc 04 . dobra jest ? luki reda Zakończenie sezonu (38) proponuje wspolna impreze jak w zeszlym roku :) kiedy robimy??? Krzyżak BikeTour Gdansk (22) Jak sie okazalo mimo fatalnej pogody (non stop deszcz, wiatr i zimno) i... bikero VI Wyścig Rowerów Górskich Wejherowo (1) Zająłem na tym wyścigu pierwsze miejsce w rocznikach 90-91 Trasa nawt nawet... Kodi i po wejecherowie (1) Trasa do kitu, pogoda do kitu, jedyna pewna nagroda to kiełbasa (nie... Maciass Wejherowski wyścig MTB (22) Doszly mnie sluchy ze organizatorzy zamierzaja przeniesc ten wyscig z 10 na... bikerjer poszukuje duza rame (10) witam poszukuje duza rame szosowa 600 lub mtb 23.5 lub 24 w jakich cenach... kaszalot Wyścig w Chełmnie (4) 24.10.2004 są zawody MTB w Chełmnie zapisy od 10:00 do 10:45 potem zamknięcie... bikerjer Fotki z BT Karwiny (12) jak am ktos fotki z karwin to niech sie przyzna bo napewno kazdy by chcial... Misiek poszukuje kontaktu do MATEUSZA z Gdańska (1) Mateusz z Gdańska. Buć moze jeździ teraz na czarnym da bombie cr8bmx. ktoś... erenes kupno roweru (3) CZy ktos moglby mi doradzicic w sprawie kupna roweru do kwoty 1000 - 1200 zl.... maniek gdzie mozna kupic miejski rower? (1) gdzie mozna kupic fajny, miejski rowerek, taki odlschool, kolo 200-300zl? czy... hand wymiana łancucha (23) mam pytanko i prosbę zarazem: Podzielcie sie ze mna spostrzeżeniami na temat... Marko problem z przerzutkami (6) Witam Na początku maja tego roku zakupiłem rower UNIBIKE MISSION. Ostatnio... Mudia Problem z kaseta SRAM 7.0 (5) witam wszystkich! dzis wracajac z wyprawy rowerowej ;] zdarzyl mi sie dziwny... FactoryRider trasa BT na Karwinach (40) interesuje mnie trasa na karwinach ,znacie przebieg ,albo jakąś mapkę? wiesław wymiana zębatek (4) Witam! Mam pewne pytanie: dziwnym trafem dzisiaj jak jechalem na rowerze... wujek