Zaplatanie i centrowanie koła przedniego (2) Pytania kieruje do bardziej doswiadczonych osob:] Przejazdzka rowerem z... MaCiEjOo Rozmiary rekawiczek rowerowych (4) Kłaniam, Jak widze tu i ówdzie jest to S, M, L, XL. Tylko pytanie: co to tak... Ivan Szkoła jazdy (4) Kłaniam, Kilka dni temu wracaliśmy wespół-w-zespół z dwoma kolegami przez... Ivan
Masa krytyczna #3 - propozycje (39) Czas zacząć przygotowania (samozwańczo zaczęłem temat). Proponuję: 29.07. -... Grzesiek PoMaH parking strzezony dla rowerow (3) na czas jarmarku pomiedzy brama wyzynna a katownia zorganizowany bedzie (a... homik Pleśń (15) Pytanie dotyczy wymienionego w temacie grzyba. Odadza się to świństwo... Mudia shimano kontra truvativ (2) witam wszystkich. mam jedną proźbe czy ktoś potrafił by mi powiedzieć jake są... biker Maraton Rowerowy w Gdyni, gdzie, jak, kiedy (5) Witam bikerów :] Mam pytanie, słyszałem o maratonie, który ma się odbyć 1... mlokeka Kask- nowy czy używka? (9) Kłaniam, Taki kłeszczyn, ewidentnie wiadomo że nowe jest nowe i nie da sie... Ivan Soetail czy hardtail... trudny wybór... (4) Kłaniam, To że jestem poczatkujacy powtórzę aby pewne pytania czy niejasności... Ivan Kompatybilność różnych grup (5) Kłaniam, No właśnie, jak to jest: czy np.: na kasete Deore można założyć... Ivan Detka (3) Czy do bmxa moge dac zwykla detke czy musi byc jakas specjalna mocniejsza? n0 N@m3 Stanie na tylnim kole (5) Jak sie staje na tylnim kole? n0 N@m3 Wybor amorka (6) Skladam sobie rower i przyszedl czas na amorka mam kolo 500zl co kupic? na... r404 interesują mnie fuulll'e (1) ktoś może śmiga na a-zone albo na tosa inu, jeśli tak to opisz swoje... lubię_rowrować zmieniać korbę czy tylko zębatki (7) Cześć! Mam pytanko. Jestem posiadaczem korby FSA Alphadrive 44-32-22 zęby... Jarek.mtb ZAPROSZENIE !! - Szwecja Norwegia 2005 (1) Witam,,, niestety tegoroczna wyprawa z przyczyn odemnie zupelnie... YaRo CZY KTOŚ JEŹDZI NA... (2) MANITOU BLACK COM 120MM. JAKIE WRAŻENIA??? lubię_rowrować Opinia o salonie Cyclosport (13) Kłaniam, Pierwszy raz tutaj, w rowerowaniu też jestem całkiem zielony mimo ze... Ivan dobry sklep (4) Witam. Chcialbym prosic o pomoc. Planuje wlasnie zakup roweru . I niemam... MeRa