Co to jest wolnobieg? (7) Jak w temacie. wolnobieg UWAG KRADNA - GLUPIE DRESY!! (16) Dzisiaj dnia 7 lipca sroda w godzinach popoludniowych skradziono mi rower w... Snake Uchronić się przed dresem? (8) Kupiłem w końcu maszyne z swoich marzeń - jest dla mnie wrecz idealny, nic... gwizdek
Jaki rower na Podkarpacie??? (4) Proszę o małą radę... chociaż pewnie takich pytań było tysiące - nie... Turin Turambar Jest miejsce na Purde i kogos? (1) Siema, jak ma ktos miejsce w wozie na Maraton w Purdzie to prosze o kontakt... wojtek_mm Poszukiwani chętni i odważni - NORWEGIA 2004 (4) Witam. Od ponad 6 mc-y planowana była wyprawa rowerowa wiodąca przez Szwecje... YaRo [trasa] Slowackiego - Spacerowa? (3) Witam Czy jest przejazd rownolegle do obwodnicy, od wlasnie skrzyrzowania... zulus Koła GIPIEMME T_Quattro 24L ?? Co sądzicie o nich? (2) Co sądzicie o tych kołach: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=27641385... Michał_1 Purda k. Olsztyna (4) Kto do Purdy na BM jedzie? Może jakiś objazd traski by sie zrobiło w ten... bodek ubranie na rower (7) Witam. Wybieramy się w najbliższym czasie do Trójmiasta po ubranka na rower... Jarrecki Jastrzębia Góra - dzień po (4) Jak wam sie podobalo w jastrzebiej, mieliscie jakies powazne problemy (np z... bikerjer Przed Jastrzębią Górą (13) Witam, pytanko z gatunku ciekawskich: ktos trenuje jakoś zorganizowanie przed... bodek manetka alivio (2) szukam zepsutej prawej manetki alivio-pękła w niej dolna część obudowy-jeżeli... raff WWW.EROWERY.PL nowe FORUM (2) Powstał nowy ciekawy portal rowerowy WWW.EROWERY.PL na którym jest fajne... Spajky białe, waleczne BMW (25) Dzień dobry! To ja- gwiazda tegorocznej 'masy'. Po pierwsze narazie nie... dre [erowery] Moze kogos to zainteresuje. (6) Zapraszam na forum rowerowe, do rozmow okolorowerowych i nie tylko. Super... Solution Po masie krytycznej #2 - opinie (43) i jak tam ??? było średnio w miare ;) skończyło siękrytycznie jak to ktoś... Nurek Licznik rowerowy (4) Witam!!! Mam taka małą prośbę moze ktos ma gdzies elektroniczna wersje... Kołoś zdjecie rowerzystow (4) Obiecali ze bedzie mozna zobaczyc zdjecie rowerzystow na Dlugim Targu, a tu... Miami wypożyczlnia rowerów (3) hej! czy znacie jakąś wypozyczlnie rowerów na terenie Gdańsk, szczególnie... kiki