Problemy z RST Capa TL (7) Mam RST Cape TL od około roku (przebieg około 4,5k km) i była ona używana do... żYwY 20 MLN LOTTO:) (17) Dzis wygrywam 20 baniek panowie:) wszystkim tym ktorzy sie to wpiszą kupie... Karlos Jaki FULL do ENDURO/FR? (7) Tak jak w temacie, co byście doradzili? Jedno czy 4-zawias? Chciałbym jeździć... Karlos
gdzie sa hopki??? (8) Gdzie są hopki w trójmieście,bo znam tylko kilka miejsc w sopocie... Bede... duras chamstwo kierowców i... pomysł (5) Witam, Jechałem dziś ścieżką rowerową wzdłuż ul. Hallera w Gdańsku w... Wheeler rider Czym się różni oznaczenie GS od SGS? (2) Czym się różni oznaczenie GS od SGS w przerzutkach tylnich np: w XT? Michał_1 Spryedam amortzyator RST Omega SL 2004 - olejowa (3) Używany przez 2 miesiące stan bdb- , na gwarancji. Amor posiada całkowitą... rst przejazd z 6 czerwca (2) Cześć! Czy wiecie coś o zdjęciach z "Przejazdu Rowerowego" robionych 6... jeda1 manetka (5) -----------------------------------------------------------------------------... ziuta HELP!!! "DAMPER" (5) Czy ktos z was kiedykolwiek rozkrecal damper? musze rozkrecic jakiegos dnm-a... Karlos Czy można dostać alergie na rower (2) Zapraszam na małe sprawozdanko z Maratonu Krakowskiego... zeb czy to dobry rower? (3) Chce sobie kupić jakiś niedrogi rower. I właśnie znalazłam na... k_ami Składak czy firmowy... (7) Witam, Mam przeznaczone okolo 900 PLN na rowerek... co polecacie? Skladac... Blajo ZASPA-HOPKI (6) Czy ktos z Was orientuje sie gdzie sa jakies hopy najblizej zaspy? nie tam... Karlos Sprzedam rower || TANIO (3) Witam, Mam do sprzedania moj rowerek :) Mam go juz z 4 lata, uzywany... Blajo manetka alivio (3) Witam Moze komus zalega popsuta lub niepotrzebna manetka Alivio prawa (od... ness WYPRAWA ROWEROWA NORTH CAPE, NORWEGIA-ATENY, GRECJA, ZAPRASZAMY (1) WYPRAWA ROWEROWA NORTH CAPE, NORWEGIA-ATENY, GRECJA, ZAPRASZAMY... slawekp MARATON POLANICA (2) Jestem ciekawy kto z Trojmiasta bedzie na maratonie w Polanicy 18 czerwca ? Black Rider Trzeszczace zebatki (6) Hey! Mam problem z moja korba. Mimo tego,ze jest calkiem nowa cos zaczelo... mr. riposta Podjazd (17) Czesc. czy ktos z was wie moze jakie jest % nachylenie tego krotkeigo... żeton