BikeTour Kolibki - Zdjecia (1) czesc, na probikes.pl sa juz zdjecia z BT - zapodaje adres do galerii:... bikero OKULARY UVEX i-vo (4) Witam, na Allegro znalazłem gostka (Machonus) co sprzedaje okulary uvex... Grzegorz K bomber (11) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25215854 nie mam kasy i nie chcę... grisza
Krótki czy długi wózek? (10) Mam pytanko czy lepiej kupić przerzutkę z krótkim wózkiem czy z długim. I... Michfel Zdjęcia - FamiyCup (1) Witam, zapraszam do galerii zdjęć z FamilyCup - do obejrzenia 202 zdjęcia:... probikes Co myślicie o ciuchach? (12) Witam szanownych bikerów. Co myślicie o ciuchach rowerowych firmy Shimano?... Wodzi olej mineralny (nierowerowy) (9) gdzie można kupić olej mineralny do hampli hyd.??? (za 50 ml szimanowskiego... rB lamerski temat... uszczelka do pompki (2) cześć, tak jak w temacie; czy da się kupić samą uszczelkę do pompki firmy... rootsER BAŻANTARNIA XC ELBLĄG (46) na ELBLĄSKIEJ STRONIE ROWEROWEJ pojawiła się zajawka o zawodach MTB -... Łopatka Gdzie spawają aluminium?? (8) potrzebuje warsztatu który wzmocni mi bagażnik z alu. pozdro koklet Deore tył (5) Czy przerzutka shimano deore będzie działać z kasetą 7 biegowom? Dzięki.... Michal-zg Nowa hopeczka na Niedzwiedniku (2) W okolicach Goralskiej (w strone szkoly, kolo parkuingu przy placu zabaw)... Blizbor RST OMEGA SL - czy warto? (3) Mam do wydania 600zł. i nie wiem co mam kupić. Myślę nad RST Omega SL ale po... Grucha I znowy serwis - dampery FOX, kto w kraju :) (2) Nauczony wynikiem rozpytki o serwis Rock Shox nie pytam juz kto w... Blizbor Fajne (goro)twory w Oliwie :))) (1) Jezdzilem sobie po lasach, jezdzilem, az tu pewnego dnia wracajac w deszczu z... Blizbor CZY KTOŚ WIE GDZIE MOŻNA ZOBACZYĆ ZDJĘCIA ZE SPOTU OSOWIE ????????? POMÓŻCIE (3) czy ktoś może wie gdzie sie znajduja zdjecia z piątkowego spotkania w osowie... mlody I Akademickie Mistrzostwa Pomorza Kolarstwie Górskim (6) Mam tu kilka zdjęć z piątkowej imprezy:... wiesia ostrzenie zębów (3) orientuje sie ktos gdzie w trojmiscie mozna oddac kasete do szlifowania? mrq wyjazd na bazantarie (3) jak ktos wybiera sie na bazantarie 23.05. i mial by miejsce to ja jestem... czyzyk Maraton Bydgoszcz „Organizatorzy” (4) Organizacja jak na taką imprezę to według mnie słaba może nie mam zbyt dużego... Michfel