biketour (26) Czy ma ktos moze jakies informacje o biketourze. Ja dzis zajrzalem na... mr. riposta lampy diodowe (11) Co sadzicie o lampach przednich do roweru na diodach. Spełniają swoje zadanie... jarek2004 kto ubezpiecza (3) kto ubezpiecza bike od krzedzierzy. Macie jakies doswiadczenia. Kris kris
Podstawka pod Cateye HL EL 300 (3) Witam, Poszukuje podstawki (sanki) pod 5 ledową katajke HL-EL300. Moja... bodek gdzie mozna kupic Gazelle lub Panther? (2) szukam tych piknych rowerów i nie wiem czy jest szansa znalesc je w... MATT TRASA (4) z racji ze bedzie to koniec czerwca, jasno do 22 i mam nadzieje ze cieplo,... Krzyżak Program "Uwaga" na TVN (8) Dzisiaj (30.V.2004r) w programie "Uwaga" na TVN ma być o kradzieżach rowerów.... Michu. ubranko na rower (6) czy może mi ktoś poradzić, jaką bluzę (kurtkę) kupić na rower. chodzi mi o... homik sruba z gwintem M7 - pomocy (6) witam, czy ktos z Was ma moze na zbyciu srube do mostka z gwintem... grisza Potrzebna pomoc w wyborze... (4) Który rower lepszy- Giant Boulder SE czy może Scott Voltage YZ 4 czy może... fanatyk UWAGA KRADNA!!! (11) dzis kolo 14.00 w dolinie radosci, na samym koncu zjazdu 3 lysych bykow... krzychoo Uwaga na szlakach !!! [długie] (10) Ten post dotyczy głównie rowerzystów z okolic "małego 3miasta", bo duże jest... Majk Dzien golego rowerzysty (1) http://mtb.boleslawiec.info/news.php?id=36 moze by tak zrobic maly wypad po... juras czy jest cos takiego ? (5) czy istnieje w gdansku jakis klub uprawiajacy kolarstwo szosowe ? BARDZO... morpheus Masa krytyczna, 28.05, 18:00, pod silverscreen w gdyni (4) uwaga uwaga - ostatni piatek miesiąca, więc bikerzy wszelkich gatunkow (ci z... grisza Piątkowa Masa ?? (18) Ile osob przyjedzie? MaCiEjOo Family Cup 2004 (36) Czy wiadomo cos na temat Family Cup 2004, rowerowe Mistrzostwa Polski... Michfel koszulka (1) czesc. wie ktos moze gdzie moge dostac biala koszulke USPS( model z 2000 r.... żeton XC za 1300zl??? (4) Chciałbym kupić rower do xc za 1300 zł, ale nie wiem jaki. Proszę o podanie... r0gal PowerBar w 3miescie (6) Witam, znalazlem dzisiaj, po dłuzszych poszukiwaniach PowerBara w Cyklo w... bikero