Salon Optyczny

Salony optyczne

Gdańsk, Garncarska 33

Bardzo profesjonalny salon. (1) Salon optyczny to może zbyt duże słowo. To bardzo przytulny, kameralny... Mardem Rewelacja!!!! (1) Noszę okulary od ponad 25 lat i w tym okresie nie znalazłem równie życzliwej... Tomasz Dębski Polecam - profesjonalnie i miło :-) (1) Trafiłam do salonu z polecenia i bede go polecać innym...:-) . Możliwość... Kasia
Profesionalizm (1) Cudowny zakład optyczny! Sama trafiłam tam z polecenia i jak najbardziej będę... Sylwia polecam wszystkim (1) Dziś odebrałam moje pierwsze okularki Małgosia D. w końcu znalazłam swojego optyka w Gdańsku (1) Kameralny salon z profesjonalną, baaardzo sympatyczną obsługą :) mimo że... pekorz Super Optyk (1) Dzisiajodebrałem moje okulary. Doskonała obsługa i miła atmosfera +ceny... Marek Najlepszy optyk w trójmieście (1) W tym salonie doświadczyłam profesjonalizmu i dbałości o najmniejszy nawet... Magdalena Dutczak Idealny optyk (1) Pan Michał świadczy kompleksową usługę. Nad wyraz sympatyczny i... Nicola polecam (1) Dokladne badanie wzroku, mila obsluga, duza zniżka, szybka realizacja. Olka Polecam (1) Polecam salon, fachowa obsługa, po trzech miesiącach noszenia pierwszych... Barbara Puziuk Profesjonalnie (1) Chciałabym polecić salon optyczny. Profesjonalizm, cierpliwość, doświadczenie... Klientka Polecam (1) W marcu 2017 skorzystałam z oferty salonu. Po odwiedzeniu kilku salonów w... Klientka Profesjonalna obsluga i bogata oferta (1) Pan Michal jest swietnym doradca, potrafi zaproponowac wzory jakich normalnie... Ewa Gorąco polecam ten Salon Optyczny (1) Gorąco polecam ten Salon Optyczny. Pan Michał bardzo profesjonalnie doradzi i... Alicja Zdecydowanie polecam (1) Nie pierwszy raz kupowałem okulary, ale pierwszy raz spotkałem się z tak... TomekK Polecam (1) Profesjolanizm, przemiła obsługa, wszystko idealnie, polecam wszystkim,... Agata Opinia (1) Szczerze polecam ...korzystałam już z kilku salonów...ale w takim jeszcze nie... Maria Polecam (1) Gorąco polecam salon optyczny Pana Michała Antoszewskiego. Odwiedziłam wiele... Kobieta Sylwia - opinia (1) Gorąco polecam usługi salonu optycznego. Duzy wybór oprawek dziecięcych w... Sylwia