Salon Optyczny

Salony optyczne

Gdańsk, Garncarska 33

Profesjonalna obsluga i bogata oferta (1) Pan Michal jest swietnym doradca, potrafi zaproponowac wzory jakich normalnie... Ewa Gorąco polecam ten Salon Optyczny (1) Gorąco polecam ten Salon Optyczny. Pan Michał bardzo profesjonalnie doradzi i... Alicja Zdecydowanie polecam (1) Nie pierwszy raz kupowałem okulary, ale pierwszy raz spotkałem się z tak... TomekK
Polecam (1) Profesjolanizm, przemiła obsługa, wszystko idealnie, polecam wszystkim,... Agata Opinia (1) Szczerze polecam ...korzystałam już z kilku salonów...ale w takim jeszcze nie... Maria Polecam (1) Gorąco polecam salon optyczny Pana Michała Antoszewskiego. Odwiedziłam wiele... Kobieta Sylwia - opinia (1) Gorąco polecam usługi salonu optycznego. Duzy wybór oprawek dziecięcych w... Sylwia Mogę uczciwie polecić usługi salonu p. Michała (1) Korzystam z usług salonów optycznych od 18 lat. Z reguły były to sieciowki.... Piotr Zdecydowanie polecam (1) Polecam wszystkim. Duży wybór opraw, przystępne ceny, pełen profesjonalizm,... mama Przemiła i fachowa obsługa (1) Właściciel salonu jest osobą o wysokiej kulturze osobistej, do tego fachowiec... Marcin S Dobry nowy salon (1) Duży wybór oprawek w przystępnej cenie, miła obsługa, pomoc pana optyka w... Jola Miła obsługa, szybki termin (1) - po prostu POLECAM :) zadowolony klient Profesjonalna i miła obsługa (1) Indywidualne, fachowe, a zarazem po prostu ludzkie podejście do klienta,... wiola Polecam (1) Szybka i fachowa obsługa, a przy tym ceny na każdą kieszeń oraz rzadko... Marek Polecam (1) Świetna obsługa i niskie ceny, polecam! Damian Córka jest bardzo zadowolona (1) Przyznam się szczerze że zanim trafiliśmy z córką do tego salonu optycznego... zadowolony ojciec Świetny Nowy Salon (1) Pan Michał to świetny specjalista w swojej dziedzinie. Nikt wcześniej nie... Usatysfakcjonowana klientka świetny optyk, bardzo miła obsługa (1) Można tutaj liczyć na bardzo dobrą pomoc w wyborze oprawek, których wybór... Zadowolona Klientka