Salony ślubne - opinie!!!

Z przykrością muszę napisać, iż po wizycie w salonie Madonna czuję się bardzo rozczarowana a wręcz zniesmaczona. Potwierdzają to członkowie rodziny, którzy mi towarzyszyli. Zdumiona byłam, iż nawet po podpisaniu umowy i zapłaceniu zaliczki nie można sfotografować siebie w sukience, a fotografia taka jest przecież bardzo cenna przy konsultacjach u fryzjerki, makijażystki czy wyborze bukietu. Niestety informacja o tym została przekazana w sposób bardzo niesympatyczny a ponadto atmosfera w salonie była bardzo zniechęcająca, a przecież wybór sukni powinien być jedną z milszych chwil w okresie przygotowań.
Natomiast w pełni polecam salon Lisa Ferrera a w szczególności przemiłą Panią Karolinę, Panie w salonach Farage i Agnes również są bardzo przyjazne dla klientek.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Salony ślubne - opinie!!!

Dziewczyny jak jeszcze któraś z Was nie ma sukni serdecznie polecam Atelier Suknie marzeń w Sopocie, na prawdę jestem mega zadowolona suknie są bardzo oryginalne bo są sprowadzane ze Stanów przez właścicielkę. Pani Dagmara przemiła bardzo pomocna i życzliwa. Bardzo się cieszę że tam trafiłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Byłam jeszcze w dwóch salonach.
Beauty- tutaj mam mieszane uczucia. Z jednej strony genialna babeczka, która doradza, jest szczera, sympatyczna i żywo zainteresowana potrzebami klientki- z drugiej strony bardzo przeciętne suknie. Polecam wszystkim, którzy szukają czegoś klasycznego, typowego. Ceny atrakcyjne sukienki do 3 tysięcy złotych.

Lisa Ferrera- z zewnątrz wygląda trochę zniechęcająco, na zdjęciach suknie prezentują się znacznie gorzej niż w rzeczywistości. Fajne troszkę nietypowe i troszkę klasyczne modele. Dla każdego coś miłego. Szeroki wachlarz cen od 1800 do 3500 mierzyłam i przyznaję, że jakościowo nie odbiegają one od innych. Włoskie oryginalne koronki. Kobieta, która mnie obsługiwała była świetna, nie mogę na nią powiedzieć złego słowa...tutaj myślę, że może coś się zmieniło bo poprzednie opinie o LF są dość stare na forum. Ja polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

A też polecam salon Aleksandra w Rumi, w moim i mamy przekonaniu wypadł najlepiej z salonów które odwiedziłam. Obsługa bardzo miła i pomocna, sukienki inne niż wszędzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jeżeli ktoś bardzo ceni sobie jakości wykonania i materiałów oraz najnowsze trendy to moim zdaniem tylko Celebrity Bridal. Byłam w paru salonach, ale jak dla mnie to żadne inne suknie nie mogą równać się do tych :) Może i salon jest niewielki, ale suknie światowych projektantów i panie, które na prawdę znają się na rzeczy to rekompensują :) Mi własnie po wielu nieprzespanych nocach udało się kupić :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

I ja mogę się podzielić swoją pierwszą wizytą w salonach sukien ślubnych :) Przeznaczyłam na to praktycznie cały dzisiejszy dzień. Byłam z dobrą koleżanką w salonach w Wejherowie i Gdyni. Do Wejherowa nie umawiałam się nigdzie, do Gdyni - umawiałam się dzień wcześniej telefonicznie (oprócz Maximy).

Salon nr 1 - BJ (Wejherowo) - jako, że był to pierwszy salon, to towarzyszyło mi dziwne uczucie, kiedy Pani ubrała mi pierwszą suknię. Ogólnie można tam znaleźć coś dla siebie. Cenowo nieźle. Pani zaproponowała też szycie sukni na miarę, powiedziała, że mogą uszyć praktycznie każdy model, jednak nie wiem, czy byłabym gotowa na takie ryzyko (chyba wolę widzieć co kupuję). Można robić zdjęcia bez problemu.
OCENA: 6/10

Salon nr 2 - Aspena (Wejherowo) - dla mnie totalnie odpada. Czytałam dużo pozytywnych opinii i spodziewałam się lepszego wyboru. Tymczasem nie przymierzyłam ani jednej sukni, bo żadna nie była w moim guście, a poza tym... Pani nawet się nie zainteresowała nami, mimo, że widziała, że już chwilę jesteśmy w salonie i się gubimy (wolę, jak sprzedawca przejmuje inicjatywę i pyta jaki fason mnie interesuje, lub sam coś propnuje - tu jedyny kontakt werbalny to "dzień dobry" i "do widzenia"). Jeden punkcik przyznaję za ceny.
OCENA: 2/10

Salon nr 3 - Joanna (Wejherowo) - jedna z ładniejszych przymierzalni. Pracuje tam bardzo młodziutka, miła Pani, która potrafi doradzić. Co prawda wybór nie jest jakiś super duży, ale można znaleźć "perełki". Można wypożyczyć albo kupić. Ceny do 2600 tak około. Nie można robić niestety zdjęć.
OCENA: 7/10

Salon nr 4 - Magda (Wejherowo) - bardzo malutki salon i rzeczywiście krępujące jest to, że praktycznie trzeba się przebierać na oczach przechodniów. Pani w średnim wieku, bardzo "surowa" i poważna w ocenie, aż mnie to trochę denerwowało. Jak wiązała mi gorset, to ledwo mogłam ustać w miejscu (tak ciągnęła). Z czasem jednak idzie się przyzwyczaić do jej osobowości. Co do samych sukni to dla mnie generalnie nic ciekawego i tylko jedna suknia była w moim typie, bardzo podobna do popularnego modelu Agnes 10750, z tym, że na dole była organtyna, a nie francuski tiul (w którym jestem zakochana). Cenowo bardzo atrakcyjnie. Za ten model o którym piszę 1200zł. Można też uszyć suknię na miarę wg projektu za 1400zł. Mimo przekreślonego aparatu fotograficznego na drzwiach (który zauważyłam wychodząc) Pani pozwoliła na zdjęcie.

Salon nr 5 - Agnes (Gdynia) - przyznam, że salon zrobił na mnie duże wrażenie, wszystko profesjonalne. Miła Pani najpierw poprosiła abym sama wybrała sobie suknie, które mi się podobają a potem w przymierzalni donosiła takie, jakie uważała dobre dla mojej figury, ale w tym samym stylu, które ja wybierałam - szczerze powiedziawszy nie wiem jak ja patrzałam, że nie znalazłam takich ładnych sukni, które ta Pani sama dla mnie znalazła. Jedna z sukni baaaardzo mi się spodobała, jednak jej cena była poza zasięgien - ponad 3 tys. Dostałam za to informację, że w ten walentynkowy weekend (sobota, niedziela) są w Rivierze mini Targi Ślubne i Agnes rozdaje na nich kupony rabatowe o wartości 400zł. To jednak wciąż troszkę za dużo za suknię, nawet po rabacie, aczkolwiek naprawdę bardzo mi się spodobała i nawet poczułam, że to mogłaby być ta jedyna. Nie można robić zdjęć, jednak koleżanka uprosiła Panią o zdjęcie tej jednej sukni, także jestem bardzo szczęśliwa, że mogę sobie je włączyć na komputerze. Przymierzyłam ogólnie chyba z ponad 10 sukni, także pełen podziw dla Pań, która z własnej woli donosiła kolejne, kiedy moje wybrane typy się już skończyły. Ogólnie ceny sukni ok. 3 tys.
OCENA: 9/10

Salon nr 6 - Maxima (Gdynia) - wybralyśmy się tam z koleżanką tylko dlatego, że zostało nam jeszcze sporo czasu do umówionej wizyty w następnym salonie. Miałam ulotkę z targów. Od progu przywitała nas Pani uśmiechnięta od ucha do ucha z przesadzonym "dzień dobry". Już widziałam, że nie będzie lekko. Ogólnie nic mnie nie urzekło, ale jedna suknia była do zniesienia, więc dla świętego spokoju Pań, które nade mną wręcz "skakały" przymierzyłam ją. W salonie tym czułam się jednak bardzo źle, bo obie Panie sprzedawczynie był tak cukierkowo miłe, że nie dostałam tylu komplementów przez całe życie, mimo, że wyglądałam jak strach na wróble w sukniach (Panie stwierdziły, że muszę jeszcze przymierzyć dwie inne, bo są śliczne). Chyba myślały, że jak będą tak koloryzować, to zacznę w końcu dostrzegać jakieś pozytywy i mi wcisną którąś z tych sukni, jednak to mnie strasznie irytowało. Ceny jak z kosmosu - ponad 3500zł (przynajmniej za tamte suknie), gdzie ja bym nie kupiła ich za 1000zł. Nie można robić zdjęć (dopiero przy podpisaniu umowy). Ogólnie cieszę się, że nie muszę tam wracać.
OCENA: 2/10

Salon nr 7 - Elizabeth Passion (Gdynia) - będąc u koleżanki na weselu bardzo spodobała mi się jej suknia, jak się okazało z tego salonu, więc musiałam go odwiedzić. Sam salon bardzo ładny, przestronny i można w nim kupić od razu welon, buty i biżuterię. Suknie naprawdę śliczne. Praktycznie każda suknia była piękna z tych, które przymierzałam. Nie sądziłam, że aż tyle mi się tam spodoba - dziewczyny, są tam naprawdę PIĘKNE sukinie, szczególnie w kształcie litery A (których szukałam). Pani (Hania) była najlepszą ze wszystkich sprzedawczyń w salonach, które odwiedziłam, bardzo pomocna, potrafiąca doradzić, uśmiechnięta i nie naciskająca. To też jedyny salon, w którym założono mi welon. Wielki, wielki plus, no i chyba znalazłam swoją wymarzoną suknię za 2300zł (po rabacie targowym), choć gdyby ta w Agnes była ciut tańsza, to może bym się zastanawiała między tymi dwoma. Niemniej jednak jeszcze decyzja ostateczna nie została podjęta, muszę jeszcze raz pojechać z mamą. Ceny - trochę tańsze niż w Agnes. Tę wizytę określam, jako IDEALNĄ.
OCENA: 10/10

Mam nadzieję, że Wam pomogłam ;) Jak macie pytania, to piszcie w tym wątku, często przeglądam forum :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

W PAMA suknie bardzo ładne ale ceny to ok 5tys ;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja również mogę podzielić się opinią:)
Byłam w Antracycie w Gdyni na 3-go maja i byłam bardzo zadowolna z obsługi. Pani była miła, doradziła, mówiła co lepiej a co gorzej, ale nie narzucała swojej opini. Zajmują się również przystrojeniem sali, kościoła, bukiety itd. Spytałam o cenę wystrojenia kościoła, ceny oj 300-650zł w zależności czy żywe czy sztuczne kwiaty itd.
Ogólnie salon godny polecenia.
Drugie podejście zrobiłam do Marietty-TRAGEDIA. Weszłam do środka, przywitała mnie starsza pani w krótkich,ciemnych włosach z dziwnym spojrzeniem...Na dzień dobry już mi się odechciało. Przywołała drugą panią, która stanęła na środku i nawet nie raczyła się ruszyć i zapytać czy w czymś pomóc. Przeszłam na jedną stronę salonu, potem na drugą( mijając sprzedawczynię-dalej zero zainteresowania), rozejrzałam się i zastanawiałam czy spytać o coś czy nie, żeby przypadkiem nie robić komuś "problemu". Wkońcu zapytałam czy mogę przymierzyć jedną suknię. Kobieta ze zdziwieniem poszła ze mną,było nieprzyjemnie, pomogła mi założyć tą suknię, ale widząć jej minę i milczenie już nie prosiłam, żeby zapinała jej do końca(ona nie zaprzeczała), ściągnęłam i podziękowałam. Panująca nieprzyjemna atmosfera zniechęciła mnie, a szukanie sukni powinno być miłą chwilą.
Trzecie podejście to salon sukni ślubnych B&J w Wejherowie. Bardzo miła obsługa, podobnie jak w antracycie Pani wysłuchala czego oczekuję, pokazałam zdjęcia, dała cenne rady i ostatecznie zdecydowałam się na uszycie sukni w tym salonie. Ceny za uszycie na miarę z welonem i bolerkiem na pierwsze wypożyczenie( czyli po weselu zdaję suknię do salonu i jeśli ją uszkodzę to nic nie płacę, bo pani krawcowa to poprawi) 1200zł, a 1900zł za uszycie na własność.Uważam, że ceny są bardzo konkurencyjne. Nie potrzebuję markowej sukni, a te w salonie B&J nie odbiegają od tych za 3tys. i więcej. Szyją tak jak chce klientka:)
Czwarte podejsćie to salon Aleksandra w Rumii. Osobiście nie polecam. Pani w czarnych włosach do ramion bardzo asertywna co w rezultacie sprawiło poczucie, że nic mi nie pasuje, żadna suknia. D tego pani obsługująca chciała zrobić ze mnie idiotkę i wmawiała mi, że satyna jest najmniej gniecącym i brudzącym się materiałem, ponieważ ja uparłam się na tiul, który mimo wszystko wygląda lekko i zwiewnie, do tego nie gniecie się, a w tym salonie były może ze 3 suknie z tiulu a reszta to albo satyna lub organza. Byłam już tak zniechęcona, że wkońcu powiedziałam jej żeby wyciągnęła asa z rękawa i pokazała suknię w której wg niej dobrze bym wyglądała. Jak założyła mi coś w stylu " greckiej bogini" to czułam się jak klocek w szlafroku, zero kształtu i poczucia, że dobrze w tym wyglądam. Jak odpowiedziałam , że nie czuję tego, to kobieta wywijała mi oczami i ciągle mówiła, że nie mogę innych fasonów itp. Noszę rozmiar 38, mam 160cm wzrostu i nie uważam żebym była meeeega gruba( każda z nas będzie mówić że jest gruba , nawet jak nosi r.34 ale to już nasz urok:) ) a na koniec pani obsługująca mnie powiedziała żebym następnym razem się umówiła ( bo oni mają 2 salony, jeden w rumii a drugi w redzie, a ja tam wpadłam po drodze wracająć z B&J i była przede mną jedna przyszła panna młoda i nikogo więcej). w każdym innym salonie jak pytałam to nikt nie nalegał, że muszę się najpierw umówić, a gdyby po przyjściu okazało się że jest ktoś jeszcze w kolejce to zawsze można poczekać albo przyjść później-bez przesady.
Takie mam doświadczenia w tym temacie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziewczyny chciałabym się podzielić z Wami swoimi odczuciami i opiniami na temat salonów ślubnych.
Byłam tylko w trzech, ale może komuś w czymś pomogę.
1) Agnes w Gdyni - zajechałam tam po targach ślubnych, bo miałam kupon rabatowy. Salon piękny, przestronne przebieralnie i ogromny wybór. Ja tam dla siebie nic nie znalazłam (bo są tutaj raczej same klasyczne modele, a ja jestem trochę z innej bajki), ale są tutaj suknie w atrakcyjnych cenach. To co mierzyłam wszystko kosztowało od 2-3 tys. złotych. Minusem jest to, że Pani (przynajmniej ta, która mnie obsługiwała w rudych krótkich włosach)- nie wyrażała swoich opinii i w niczym mi nie pomogła.
2) ArtTrend- dziewczyny Zaskoczę Was, ale ogromne rozczarowanie. Salon brudny, przez co suknie też są brudne, poprute, zaniedbane, od spodu wyglądają jakby je mazano pudrem i samoopalaczem. Jakość i forma, ma się słabo do tego jak to wygląda na zdjęciach. To fotogeniczne suknie z pewnością, ale na tym koniec (abstrahując od tego, że na zdjęciach wydają się białe, ciepłe a na żywo są znacznie ciemniejsze). Ceny trochę wyższe niż się o tym mówi (do 5 tys). Największą wadą jednak jest brak jakiejkolwiek intymności, dwie przymierzalnie obok siebie, masa gapiów i fatalna doradczyni. Kobieta, która mnie obsługiwała poświęciła mi 5% swojej uwagi i powinna zmienić branżę :P. ..całość sprawiła, że czułam się odrobinę upokorzona (stanie w bieliźnie i marźnięcie na oczach kilku osób to nic miłego)
3) Livia na Przymorzu- miłe zaskoczenie. Fachowa rzetelna obsługa, przemiła Pani, szczera i pomocna. Ogromny wybór i naprawdę dobra jakość. Dbałość o detale, czyściutko, aż miło. Ceny w dużej rozpiętości (od 2-4 tys). Tutaj chyba znalazłam tą jedyną i jestem zaskoczona, bo nie brałam pod uwagę tego miejsca..
Podsumowując: byłam nastawiona na sukienkę Anna Kara, to co zobaczyłam na żywo- stanowiło ogromne rozczarowanie, od lat interesuje się fotografią i nie wierzę, że dałam się nabrać na tak dobre zdjęcia i marketing. szkoda no ale wiele osób mi mówiło, że spodobam się sobie w czymś zupełnie innym niż myślałam, że mi będzie dobrze. Tak to działa :)
Mam nadzieję, że komuś pomogłam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-ginger-ogl7872212.html Zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jaki jest przedział cenowy w salonie PAMA w Rumii?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

ja polecam salon mody ślubnej ASPENA w Wejherowie, duży wybór i ceny rewelacyjne oczywiście też jest możliwość wypożyczenia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja polecam salon Pama w Rumi na Dabrowskiego, piękne suknie bardzo miła rzeczowa pani i jest możliwość wypożyczenia sukni . POzdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

tez jestem ciekawa?czy ktos cos wie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś wie w jakim przedziale cenowym są sukienki w salonie Marietta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jestem po kolejnych przymiarkach oto spostrzeżenia:

Arttrend Gdańsk - Panie niby miłe, ale bardzo specyficzne..mają delikatne ładne lekkie sukienki Anny Kary za ok 4500zł, znajdziecie również Pronovias.

Beauty na Grunwaldzkiej Gdańsk - Pani Blondynka przemiła i przeuprzejma, cierpliwa, naprawdę miło się przymierzało sukienki z nią! Ale niestety żadna z sukienek nie zrobiła na mnie wrażenia, bardzo standardowe sukienki, nic ciekawego, choć obsługa fantastyczna.

Biała Suknia Gdańsk - obsługa OK, ciężko trafić, bez GPS nie ma opcji. Suknie wydaje mi się, że były używane...choć PAni zapewniała, że to suknie wybiegowe..tylko dużo sukni na 160 więc wątpię czy modelki na wybiegach są tak niskie...cena max 900zł chyba mówi za siebie samo..

Joanna Wejherowo - urocze modele, chyba mam faworytkę bynajmniej jak do tej pory, ceny ok 500-1000zł taniej za porównywalne modele jakościowo z Trójmiastem. (ok 2000-2400). Można wypożyczyć. Warto pojechać. Obsługa miła, pomocna i cierpliwa.

Elizabeth Passion Gdynia - nic mi nie wpadło w oko..przymierzyłam 3 suknie żeby Pani nie było przykro :( uprzejma obsługa ale suknie standardowe.

Mam jeszcze w planach 3 miejsca to napiszę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

a to moje doswiadczenia:

ELIZABETH PASSION ( tu tez kupilam moja suknie slubna) - Przemila obsluga, zero problemow jesli chodzi o zrobienie sobie zdjecia w sukni slubnej, duzy wybor sukienek - generalnie POLECAM!!!

AGNES - piekny duzy salon, duzy wybor, przemila obsluga i te przebieralnie rodem z amerykanskich filmow bajka:D:D:D

MARIETTA - ODRADZAM!!! Jak tylko weszlam tam z mama oby dwie baby rzucily sie na nas z tak przeslodzonym powitaniem ze az mnie zemdlilo. Probowaly mi wcisnac kazde mozliwe sukienki, oprocz tej ktorej szukalam, mimo moich prosb o nie przynoszenie innych modeli gdyz po poprzednich wizytach w salonach juz wiem czego oczekuje. Nie bylo rowniez mozliwosci zrobienia zdjecia... przy tym pytaniu zmienily ton i myslalam ze mnie wzrokiem pozra :P takze ogolnie nie polecam:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej dziewczyny:
oto moje doświadczenia po pierwszym dniu szukania sukienek, byłam w 3 salonach:
MADONNA na Wielkopolskiej w Gdyni - piękny salon, super przymierzalnia, mnie i moim doradczyniom od razu zaproponowano kawę, herbatę, wodę, dostałyśmy też pierniczki ;p dziewczyny bardzo miłe i pomocne, duży wybór sukni, bardzo mi się podobała jedna z koronki była cudna sądziłam, że pewnie ok 6tys..a tutaj "tylko" 3tys;) więc ceny nie są aż takie straszne jak się słyszy...

CYMBELINE na Wielkopolskiej w Gdyni - trochę ciasno w salonie, mi pomagała przymierzyć suknie troszkę starsza Pani, miła, ale też nie bała się odważnie mówić co myśli, np. ja mówię: "że ta suknia nie ma nic w sobie", a ona: "co pani opowiada" - coś w tym stylu, nie podobało mi się to bo każdy ma swoje zdanie i gust...ostatecznie spodobała mi się jedna suknia ale jak usłyszałam 7500zł to raczej podziękuję, cóż podobno tyle trzeba zapłacić za francuskie koronki...

AGNES na Władysława w Gdyni - jedyny salon gdzie można samemu oglądać sukienki i sobie wybrać które się spodobały - DUŻY PLUS ZA TO !!! W poprzednich trzeba słownie określać co się chce i przynoszą co jest ogromnym minusem bo czasami może coś wpaść w oko zupełnie odbiegającego temu po co przyszliśmy...duży wybór, ceny ok 3tys za sukienkę, niestety było w salonie zimno, nawet Pani co mi pomagała miała lodowate ręce, ale bardzo życzliwa i pomocna

Chcę odwiedzić jeszcze parę miejsc to zdam relację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również polecam salon Aleksandra, co prawda przymiarki przede mną, ale jak dotąd nie miałam zastrzeżeń co do obsługi klienta. W czerwcu dorwałam promocję 50%, nie muszę kupować ani welonu, ani bolerek, bo welon klasyczny dostałam gratis, a bolerka i futerka wypożycza się tam za kaucją ZWROTNĄ i w dodatku nie trzeba ich oddawać do pralni - to salon sam we własnym zakresie sobie załatwia. Obsługa doradziła, a nie narzucała swoją wolę, dlatego jestem baardzo zadowolona z usług i bogatsza o parę stówek ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Salon "Biała suknia"- obsługa dobra, chociaż przymierzalni profesjonalnej niestety brak tak samo luster. Ceny przystępne maks 900 zł za kieckę + ewentualne poprawki, ale niektóre sukienki w niezbyt dobrym jak dla mnie stanie. Można coś ustrzelić, ale trzeba się raczej liczyć z przeróbkami, pralnia itp. Trudno znaleźć coś wyjątkowego.

Salon "Langoria" - Jak zwykły sklep. Przymierzalnia dobra, plusem była klimatyzacja. Ciekawe sukienki, ceny dobre. Miła obsługa aczkolwiek bez szaleństw. Plusem było to, że nikt niczego nie wciskał na siłę.

Salon "Memolia" - Bardzo miła obsługa, naprawdę dużo sukienek. Ogólnie pozytywnie.

Salon "Arttrend" - Najgorszy dla mnie ze wszystkich. Bardzo opryskliwa i niemiła pani miała mnie obsługiwać. Po trudnej rozmowie z nią (ponieważ nie interesowała się klientką) i licznych wzdychaniu po prostu zrezygnowałam z przymierzania tam sukien.

Salon "Chantilly" - Obsługa dobra, ceny przystępne. Suknie jednak nie zrobiły na mnie wrażenia. Dla kogoś kto chce raczej klasyczne suknie, mało zdobione.

Salon "Beauty"- Znalazłam tam super sukienkę. Przymierzalnia jak dla mnie pozostawia trochę do życzenia, a pani która pomagała mi wybierać suknię zrobiła się bardzo miła dopiero kiedy powiedziałam, że cena sukienki nie ma dla mnie znaczenia ;) Źle nie było, szału również nie.

Salon "Livia" -Super obsługa, super przymierzalnia. Sporo sukienek.

Ostatecznie jednak swoją sukienkę kupiłam w salonie w Elblągu ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Byłam zachwycona salonem Elizabeth Passion, jednak po karygodnym, nieprofesjonalnym zachowaniu pań zmieniam zdanie o 180 stopni. Pozwolono sobie na niewybredny, złośliwy komentarz z podtekstami, w obecności innych klientek. Szczerze mówiąc jestem w szoku, jak można się tak zachowywać w stosunku do klientów. I choć moja suknia jest przepiękna, niesmak pozostał. Na pewno nie będę polecać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...