szybko i skutecznie (2) Spotkałam się z rewelacyjną obsługą ze strony serwisu. Telefon został... Natalia Wyjątkowo pojemna Skoda. (1) Do Octavii 1.4 TSI wchodzi około 4 litrów oleju a na fakturze 5 litrów.... Robert Samochód używany, przegląd serwisowy (2) Dziwią mnie komentarze niektórych. Kupowałem w salonie skodę rok produkcji... Fabia
Po przeglądzie (rocznym) po 9 km awaria (1) Tak jak w tytule szczerze po prostu ręce opadają, ale widzę że salon gdyński... Michał Łukasz - opinia (2) Kupiłem 7 dni nowe autko. 6 dni po zakupie zapaliła się lampka na konsoli... Łukasz PYTANIE (2) A jak oceniacie pomoc drogową salonu z gdyni?? SKODA Telefon kontaktowy (1) Na każdej stronie internetowej widnieje nr telefonu kontaktowego do salonu i... Piotr Oszustwo!!!! (2) Zamówiłem samochód Skoda Fabia wszystko piękne do momentu podpisania... Wojtek Autoryzowany Serwis (1) Witam Serdecznie!Zakupiłem samochód w ofercie sprawdzone auto,skoda... Marcin brak zainteresowania klientem (1) Moje obserwacje na temat salonu Plichty są takie: klient przed zakupem auta... Awiko Mało kompetentnie i długo (1) Zdiagnozowanie uszkodzonego czujnika spalania stukowego w samochodzie SKODA... Ernest Podgórski spoko serwis i salon (1) mają dobre zniżki tomasz część do Audi (1) Rzekomo niedostępną część do Audi 80 sprowadzili na drugi dzień.Tanio nie... Wojtek regulacja zapłonu (1) Po wymianie paska rozrządu, ze względu na odczuwalny ubytek mocy silnika na... Lidia Akcja serwisowa - wymiana szyby w Fabii II (1) Przyjechałem do serwisu na wymianę szyby zgodnie z akcją serwisową. Jedna... Fabian 6 lat w super serwisie (1) serwisowałem swoją fabię 6 lat i nie mogę narzekać na serwis zważywszy też... Qba to nie prawda że nie ma aut (1) wszyscy na około gadają, że auta w produkcji, że pojechały do niemiec itd.... Qba Kupno Auta (1) Bardzo dobry dealer.(W piątek wieczorem zadzwoniłem do salonu zapytałm się... Bosko Nie jest źle. (1) Nie jest źle. wam Ok (1) Nigdy nie było problemu z obsługą - części sprowadzają błyskawicznie -... China