zakup skody superb w salonie Plichta Gdynia (1) Do salonu Skody w Gdyni trafiliśmy drogą internetową, gdyż zainteresowała nas... Jakub Sprzegło (1) wymieniono mi sprzęgło bo się ślizgało. powiedziano ze kolo dwu masowe tez do... Wojciech Kupno samochodu (1) Odwiedziłam ostatnio salon Plichty w Gdyni w celu zakupu nowego auta. Moim... Katarzyna
Propozycja przed koncem roku. (1) Witam, chciałbym podzieliś się swoimi wspomnieniami z salonu. Przyszedłem... Konrad /PSV/ samochód do dup.. (2) zakupiony 2 tyg temu samochód czekał na pierwsza jazde niby 4 letni ale jak... miki81 Marne podejscie do klienta... (2) Marne podejscie do klienta.... Nie oceniam samej uslugi, bo do niej nie... M Plichta Gdynia - AUTO UŻYWANE Z GWARANCJĄ (1) W lutym kupiłem Oktawię 1,9 TDI . Jestem zadowolony z ceny i obsługi .Polecam... Roman NIE POLECAM (1) Naprawiałem u nich samochód po wypadku, uderzenie w tył, na oko nie wielkie... matematyk Bardzo zadowlona z serwisu (1) Od dwóch lat nasza flota samochodów jest serwisowana w Skoda Plichta w Gdyni,... Zadowolony klient Montaz haka z bledami (1) W serwisie robilem dwa razy przeglad i zalozylem oryginalny hak a... Mariusz K. Mariusz K. - opinia (1) Oddalem auto na przeglad serwisowy 60tys.km po tygodniu od odbioru auta... Mariusz K. słabi, drodzy, zbyt często zmienia się kadra... (2) miałem kilka napraw , u nich i kilka napraw i serwisów w innych warsztatach,... Łukasz H. ... (2) jakiś czas temu zakupiłem auto w salonie plichty tzn auto demo 1 roczne ,... Łukasz H. samochód używany, gwarancja (1) Witam. Chciałbym się podzielić uwagami na temat kupna samochodów używanych w... Piotr W. DRAMAT (10) Szkoda gadać. Jakość wszystkiego co tylko da się ocenić jest na poziomie... Załamany Pomimo pewnych nieporozumień... (1) Mój pierwszy kontakt z salonem nie był najszczęśliwszy. Przyszedłem by... Andrzej Matela REWELACJA (2) Pozwalam sobie tą drogą bardzo serdecznie podziękować za niesamowicie miłą i... olo Polecam (2) Nie byliśmy do końca pewni czy dobrze robimy kupując samochód Fabia po... Jarek zapomnijcie o gwarancji (6) Serwis odmówił uznania naprawy gwarancyjnej sprzęgła z pękniętym dociskiem... Ernest Podgórski Jak najbardziej polecam! (1) W styczniu kupilismy na Morskiej octavie w komisie. Cena faktycznie troche... Marek