Soprano

Kręgielnie Restauracje

Gdańsk, al. Rzeczypospolitej 3

poprostu super (1) niema co sie rospisywac poprostu super na 5+ ja ustawa nie dotyczy soprano:) (1) witam jak wiadomo od dnia dzisiejszego obowiazuje zakaz palenia,ale okazuje... stef43 fajna (1) byłam tam ze znajomymi na kręglach, było fajnie atmosfera super, Panowie z... sylwii
Kredyt gotowkowy (1) Kredyt hipoteczny Sprawdz wszystkie oferty! Produkty finansowe Kredyt... mariusz182 Polecam - ale ten smród papierosów do okoła odraża (1) Miejsce i atmosfera rewelacja. Świetny sposób na spędzenie czasu ALE TEN... anibyk SUPER MIEJSCE !!!!!!!! (1) Chciałabym się podzielić pewnymi spostrzeżeniami, ponieważ dość często jadamy... STALI KLIENCI super :) (1) Organizowaliśmy tam imprezę integracyjną i było fantastycznie. Obsługa super,... Natalia Internetowe porównywarkicen wybierajmy rozsšdnie (1) Co wspólnego majš lodówka i kredyt mieszkaniowy? Pozornie nic, a w... mariusz182 REWELACJA !!! (1) REWELACJA !!! Wybraliśmy się tam z dziećmi -z całą klasą - ( 10-cio latki ).... Andrea Eiger in 2 Stunden und 47 minuten (1) Da haste dir aber viel mühe gegeben Den Eiger in 2,47 Stunden zu besteigen... PetrKunkAlpinist1977 Fajny lokal... (1) Byłem tam pierwszy raz ze znajomymi i naprawdę nam się spodobało... Bardzo... Ted Ktory bank wybrac? (1) Kredyt hipoteczny kredyty Ponad 40 oferet Banków Polskich, porownaj i wybierz... mariusz182 przemiła obsługa (1) dawno nie spotkałam tak miłej obsługi! kelnerka SANDRA - rewelacja! jedzonko... maja Karaoke na Pubie (1) Wczoraj z koleżankami trafiłyśmy do Pubu w Soprano i byłyśmy zdziwione bo... Misia Najgorsza pizza jaką jadłem (2) Pojechaliśmy tam ze znajomymi sugerując się poniższymi opiniami. Klimat,... Fepit Najlepsza Pizza na świecie:) (1) Uwielbiam Pizze i muszę przyznać, że pizza w Soprano naprawdę jest... Karolcia Kręgielnia super... (1) ...ale pizzeria słaba. Cóż, bardziej skupili się na kreglach. asadafdas Rozczarowanie (1) Obsługa bardzo miła, przystawki w kategorii "mogą być". Natomiast pizza (a... Monika kuba z kregielni slaobo gra (1) z*******y klimat calkiem niezly sprzet obsluga jak najbardziej profesjonalna.... mrB super zabawa (1) ...byłem tam i jest super ....... mario