Bez zastrzeżeń (2) Nie powiedziałabym, że konsultant okłamuje klienta, bo mi wyjaśnili wszystkie... sławinioo Będzie dobrze :) (1) Ja dopiero od niedawna (początek września) chodzę do tej szkoły i na razie... roboteks Nie polecam. (2) Beznadziejny,niekompetentny i nieprofesjoalny Native Speaker w Gdańsku... RitaOra
angielski (2) moja przygoda z tą szkoła zaczęla sie od tego ze poznałam na imprezie... rosek opinia (2) jestem mocno zawalony praca i studiami i nie mam czasu na nic dlaego ciesze... rysiek 3Xtak (3) Witam, ja co do szkoły nie mam zarzutów,ogólnie jestem bardzo zadowolona ;-)... jaaga Speak up, uwaga!!!! (3) Szkola Speak up zrobila tyko wokol siebie reklame- otoczke, a tak naprawde... Wazne bardzo Nie polecam (1) Nie polecam tej szkoły. Cena przystępna, jednak nie dostosowują się do godzin... Martyna Uważajcie!!! (2) Do szkoły Speak Up trafiłam przypadkiem, z chęcią zapoznania się z ofertą... Oszukana dobra szkoła dla wymagających (1) Chodziłam do nich na kurs przez 1,5 roku, od poziomu zerowego w zasadzie do... lilla Michalina - opinia (2) Nachalny nabór i totalna głuchota na potrzeby kursantów. Ta firma nastawiona... Michalina RJ - opinia (2) Jestem w trakcie nauki a wiec wymienię plusy i minusy z mojego punktu widz.... RJ beznadzieja! (1) Brak pełnego dostosowania do osób uczęszczających - zapowiadało się fajnie, a... E. Nie polecam (1) Zapisałem się bo miałem blisko miejsca zamieszkania. Po zapisie okazało się... Qba Zanim się zapiszecie... (1) Sprawdźcie koniecznie opinie w internecie! Szczególnie doczytajcie informacje... Gulp Chodzę do szkoły drugi miesiąc i jestem bardzo zadowolona. (1) Zauważam postępy w nauce chociaż całe życie miałam problem z nauką... Gosia Nie polecam (1) Potwierdzam wcześniejsze opinie. Zrezygnowanie z kursu praktycznie... E! Nie polecam. (1) Ludzie, którzy myślą o szkole nauki angielskiego - poczytajcie komentarze... Eva Nie polecam (1) Niestety nie polecam. Patrzeć na to jakie mają ceny, lepiej wybrać lekcje... dfdsfsdfas jest lepiej (1) Chodzę już drugi raz po przerwie rocznej i widzę że poprawiło się, zarówno... Janen