Zmiana naciągu w rakiecie tenisowej. (2) Witam. Mam pytanie dot. wymiany naciągu w rakiecie tenisowej??? Gdzie w... Radek Siatkowka gramy w gdyni (11) Siatkowka gramy w gdyni 6 WOLNYCH MIEJSC DO GRY W SIATKOWKE.GRAMY W PIATKI... k. do kabaretu amatorskiego (5) do kabaretu amatorskiego Chciales grac kiedys w kabarecie? Jestes... Jakub Koralewski
poszukuje partnerke do tenisa (4) poszukuje partnerke do tenisa zagram z dziewczyna w tenisa ziemnego,... . Tenis ziemny... (4) szukam nauczyciela gry w tenisa ziemnego. Jeśli znacie to rzemiosło lepiej... Dżej dżej Jogging (4) Jogging Poszukuje kogoś do wspólnego biegania, płeć nie gra roli jezeli... Joker Champion Kokoszki - nabór piłkarzy (3) Champion Kokoszki - nabór piłkarzy SERDECZNIE ZAPRASZAMY Wszystkie... Maciej Dąbrowski wspinaczka skałkowa (2) Dzień dobry, szukam kogoś, kto wybiera się w polskie skały powspinać się w... kaśka osobę do wspólnego biegania - spacery (2) osobę do wspólnego biegania - spacery Poszukuję osoby z okolic Żabianka... osoba Szukam osoby do gry w tenisa na Zaspie lub w okolicach. Tomek 36 lat (3) Szukam osoby do gry w tenisa na Zaspie lub w okolicach. Tomek 36 lat Jak w... Tomek Sport ten sam aż do znudzenia (9) Już chyba dość nostalgii, tylko żużel, koszykówka, piłka nożna, rugby aż do... kojol pobiegamy? (10) pobiegamy? Nowy rok dziś mamy :) a w zwiazku z tym mam postanowienie, że... Ola Pilka adidas z autografami 7 piłkarzy hiszpani z euro 2012 (3) Pilka adidas z autografami 7 piłkarzy hiszpani z euro 2012 DO SPRZEDANIA... OLO Partner do salsy poszukiwany :) (5) Witam :) Poszukuję partnera do salsy (jestem po miesiącu nauki ale szybko... inqa szukam kolezanki na rower (5) szukam kolezanki na rower kawaler 37 , umowie sie z dziewczyna na rower- oliwa . Basen - Wakacje 2012 w Gdańsku (4) Witam uprzejmie. Jestem studentem PG i mam do wszystkich pytanie. Czy w... ifarrafi Extraliga.pl - Najwieksza liga szóstek piłkarskich w Polsce (5) Extraliga.pl - Najwieksza liga szóstek piłkarskich w Polsce Witam,... Tomasz Migawski CSIO*** Sopot 2012 (1) Był ktoś oglądać te zawody ? Jak wrażenia ? :) Moim zdaniem jest cudownie,... Justyna Euro Euro i po Euro - opinie, wrażenia po meczowe (2) Wiekszość meczy była naprawdę wyrównana, dużo ładnych i zaskakujących. Oto... misjonarz Poszukuje sparing partnera (2) Witam jestem szczupłym wysportowanym 50 latkiem , mam w swoim domu... olekgdynia@interia.pl