Piłka nożna dla dziewczyn :) (14) Hej. Czy ktos wie gdzie w trojmiescie jest klub pilkarski dla dziewczyn? :)... pissed Dart na najwyższym poziomie.. (1) Dwaj zawodnicy Pomorskiego Stowarzyszenia Darta - Krzysztof Chmielewski i... kibic capoeira treningi (1) Mam pytanie czy w Wejherowie odbywaja sie treningi caporeira a jak tak to gdzie klaudia
SPEEDMINTON GDAŃSK (2) Poszukujemy chetnych do gry w Gdańsku !!!!!!!!!!!!!!!!!... Kacper Kuczyński koszykówka (1) Witam.Szukamy kilku osób do pogrania w kosza,najlepiej jakby była to grupka... jarodson Bieganie (5) Witam :) Dopiero się przeprowadziłam na Fikakowo i szukam kogoś chętnego,... Em Siłownia Pure Gdynia (4) Uczęszczam na siłownie Pure Klif Gdynia jestem z siłowni zadowolona obsługi... Magda Poszukuje kolegi lub koleżanki do biegania (3) Poszukuje kolegi lub koleżanki do biegania Bieg około godziny 20 tej może... Kamil darmowa siłownia (2) gdzie we wrzeszczu znajdę darmową siłownie napowietrzną tzn taką jaka jest np... Luczakhomer Znacie go ?? (5) Znacie tego gościa ...?? Proszę o pomoc... alvaro Olimpiada (1) eliminacje 4boju w gimnastyce artystycznej kobiet po 2/4 konkurencjach nasza... pieczulka MnO WitamInO w Nowym Świecie koło Osowej 2010.09.19 (TZ i TP) (2) Zapraszam do uczestnictwa w marszach na orientację, które odbędą się w lesie... SzymonK Tenis Stołowy (1) Poszukuje Partnera/Partnerki do gry w tenisa Stołowego. Kiedyś trenowałem... waspexx Ping Pong (3) Poszukuję chętnego do amatorskiej gry w ping ponga (najlepiej na MRKSie na... Marek55 Szukamy chętnych do gry w piłkę nożna gdańsk zaspa (1) Szukamy chętnych do gry na sztucznej na zaspie koło lotni Szukamy drużynę... Marcin Bieganie dla poczatkujacych, tych z zerowa forma ,puszystych itp - Ktos chetny? (11) Od dluzszego czasu mysle nad bieganiem... wieczorem albo wczesnym rankiem w... Kasia gdzie na nura? (2) Witam chciałbym się wybrać gdzieś na nurkowanie. Najlepiej gdzieś w okolicy... kuba bieganie (3) Poszukuje kogoś do wspólnego biegania samej ciężko mi sie zmotywować... Nika badminton, Gdańsk centrum, okolice Wałowej... (1) pogoda dzisiaj idealna... czy ktoś ma ochotę na grę w centrum Gdańska??? wermont13 podnoszenie cięzarów (1) Czy w Trójmieście są kluby trenujące w podnoszeniu ciężarów 9-10latków? KS... mama