Hejka (1) Jestem nowa w gdansku i sie zbytnio nie orientuje wiec prosze o pomoc. czy... Angela92 Flash mob (3) Witam, czy znajdę w Trójmieście grupę flash mob?? Jak się z nimi skontaktować?? Kjub rower (20) Szukam chętnej osoby (lub osób) do wspólnej jazdy rowerem. Startuję z Zaspy.... spajk88
poszukuje partnerke do tenisa (5) poszukuje partnerke do tenisa poszukuje partnerke do tenisa ziemnego.,... . Wspólne bieganie i jazda na rowerze? (27) Wspólne bieganie i jazda na rowerze? Jestem człowiekiem towarzystkim,... Magda Do biegania ^^ (12) Do biegania ^^ Hej ;) Szukam kogoś do biegania.Nie myślę tutaj o... :) Wspólne bieganie :-) (3) Wspólne bieganie :-) Zapraszam do biegania :-) Razem zawsze raźniej :-)... Magda Zumba fitnes gdansk (1) Witam wiecie gdzie w Gdansku mozna tanio chodzic na zumbe ? nie koniecznie... angel132 Miejsce do gry w Tenisa Stołowego (Ping-Pong) (4) Witam, poszukuję sali gdzie dostępne są stoły do Tenisa Stołowego. Najlepiej... Bartek Maraton na raty! Powitaj jesień z kijkami w dłoniach (1) http://mosir.gda.pl/pl/nowosci/maraton_nw_2012 MOSiR w Gdańsku Pogram w B-klasie bądź podobnej lidze (3) Może znajduje się jakiś zespół który potrzebuje zawodników, chętnie bym... david transmisja KSW (1) czy ktoś może wie czy jakaś telewizja transmituje dzisiejsze KSW z Pudzianem? annamaria836 Gdzie jeszcze można oglądać ksw jakiś pub,ktoś wie. (1) Gdzie jeszcze można oglądać ksw jakiś pub,ktoś wie. gdynia Szermierka w Gdańsku. (3) Witam, szukam jakichś informacji dotyczących Gdańskiej Szkoły Fechtunku. Czy... Japcko Witam zagram dzis s kims w bilarda (19) Witam zagram dzis s kims w bilarda:) Zapraszam chetnych do gry. Azamat Karta sportowa pure ch klif (1) Karta sportowa pure ch klif Cześć, szukam chętnej osoby do przepisania... Patryk Szukam partnera do tańca towarzyskiego/ salsy (6) Szukam partnera do tańca towarzyskiego/ salsy Poszukuję partnera do tańca... Asia Szukam sali do siatki (1) Witam. Szukam niedrogiej sali w Gdańsku do gry w siatkówkę. Mam w miarę stałą... shaggy Siłownia na wrzeszczu Gdańsk (5) Witam, mógłby ktoś polecic jakąś siłownię na wrzeszczu w Gdańsku? Im bliżej... Biały Kolejny sukces gdańszczanki w MMA (2) Wczoraj podczas "V Wielkiej Gala Boksu, K-1, MMA" w Stępnicy nad Zalewem... AS