Szukam ludzi chcących zorganizować drużyne siatkarska (8) Szukam ludzi chcących zorganizować drużyne siatkarska Witam , szukam ludzi... sas Siatkowka dla poczatkujacych - Gdansk :) Ktos chetny? (23) Czesc :) W wiekszosci ogloszen czyta sie ze poszukuja osob - amatorow ale... Ja :) Wspólne bieganie (10) Wspólne bieganie Szukam towarzysza do biegania rekreacyjnego 2-3 razy w... Iw
wesoły facet zaprosi na łyżwy :) (4) wesoły facet zaprosi na łyżwy :) Witam ja w temacie poszedłbym z jakąś... sas kajaki spływ (3) kajaki spływ Hej:) Jest nas 3 uwielbiających spływy kajakami. (2... Ann Siatkówka w weekendy (11) Witam. Czy gra ktoś z Was w siatkówkę w soboty lub niedziele ? Byłbym chętny... Daniel amatorska druzyna pilka nozna gdansk (4) Witam poszukujemy zawodnikow do druzyny w lidze pl3, najlepiej bramkarz... Mateusz Sarmatia Gdańsk szkoda gadac (1) Hej co myslicie o Sarmati ktora sie tak wszedzie reklamuje, ze ma wielce... Zal Siatkówka gdańsk zapraszam juz od 16.09.12 :) (18) Siatkówka gdańsk zapraszam juz od 16.09.12 :) WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH... Dorota Sopot dzisiaj 19:30 piłka stadion lekkoatletyczny PILNE! (2) chciałby ktoś pograć dzisiaj (8.10.2012) o 19.30 pograć w Sopocie ? stadion... bobiks Lodowisko brama oliwska (3) Kiedy startuje w tym roku? adoado0 Partner do tenisa stołowego poszukiwany (6) szukam chętnego do pogrania raz/dwa razy w tygodniu w Tenisowej na Zaspie.... Jerzy Bieganie... (1) Witam, jak ktoś ma ochotę pobiegać w okolicy Suchanina to proszę o kontakt... Piotr30 wypad na siłownie (19) Hej mam ochotę przejść się na siłownia, tak sobie poćwiczyć. Znacie może... dziewczyna Szukamy chętnych do gry w piłkę nożna gdańsk zaspa (5) Szukamy przeciwną drużynę pilkarską gramy na sztucznej na zaspie koło lotni... Marcin Siatkówka Hallera Gdańsk wtorek 19.30 (9) Siatkówka Hallera Gdańsk wtorek 19.30 Zapraszamy chętnych do gry... marcin Szukam towarzystwa do Nordic Walking (6) witam, szukam kogos,z kim moglabym 'pochodzic' z kijkami, glownie wieczorami,... Nati24 UNIHOKEJ (2) UNIHOKEJ Witam ,chętnie dołącze do drużyny grającej w unihokeja na jakieś... Łukasz aerobik w lady fitness w Gdyni (szukam towarzyszki) (1) Hej! Poszukuję towarzyszki na wspólne wyjście do klubu fitness. Planuję... Mariola Znów DART - (1) Doczekaliśmy się.... Mamy zawodników z Gdańska w elitarnej ekipie najlepszych... kibic-gdańszczanin...