na wspólne bieganie (2) witam, szukam osoby do wspólnego biegania, jestem z Gdyni i mm 30 lat Piotrek MMA w Gdyni/Sopocie/Rumi (2) Chcialbym zaczac przygode z MMA gdzie polecacie treningi ? Nie stawiam na... Tomek Piłka nożna gdzie można pograć amatorsko? (16) Witam, chetnie pogram gdzieś w Gdansku w piłke nożną, może ktoś z Was... Przemek
zawodnika piłka nożna gdynia checz (3) zawodnika piłka nożna gdynia checz Szukamy zawodnika do zespołu do gry z... 000000000 Gdzie na bilard, darta w Gdańsku/Sopocie (3) Witam wszystkich. Szukam informacji na temat polecanych miejsc, w których... chefes Szukam partnera do tańca towarzyskiego (3) Szukam partnera do tańca towarzyskiego Szukam partnera do tańca... sylwia Dołączę do grupy grającej w siatkówkę (3) Dołączę do grupy grającej w siatkówkę Chętnie dołączę do grupy grającej... osoba gymnasion awaria (7) czy ktoś coś wie bliżej? pada kolejna miejscówka gymnasiona?szukać nowej... basia Lacrosse w Trójmieście (1) Formujemy męską drużynę lacrosse w Trójmieście (damska z czasem, w miarę... Michał Hokej - GKS Stoczniowiec - GKS Tychy - wotek - 18.00 (22) ZAPRASZAM NA 6 MECZ PLAYOFF PLH! Nasza druzyna gra w 1/2F MP! Gramy z obronca... Alan SZUKAM INSTRUKTORA FITNESS (3) Poszukuję instruktora fitness do prowadzenia zajęć z paniami w wieku 40+,... RadnaWG sztuki walki do południa trójmiasto (18) witam mam taką sprawę szukam jakiejś sekcji sztuk walki która trenuje do... HB Szukam Ludzi do Gry (6) Szukam Ludzi do Gry Witajcie Serdecznie! Nie masz z kim grać?Chcesz się... xxx piłka nożna orlik szemud (2) piłka nożna orlik szemud Zapraszam do gry w piłkę nożną na orliku w... mariusz ja pomoge pomuc :) (6) zapraszam na wrotkowisko pomoge stawiac pirwsze kroki hala jest... kasia;) Konie na ścieżce rowerowej (5) Wtorek 21.08.2012 r., około godziny 19.30. Ścieszka rowerowa Złota Karczma -... ZbigniewGda Nabór na sekcję wioślarską: GTW GEDANIA GDAŃSK (4) Serdecznie zapraszamy na treningi wioślarskie do klubu z 90-letnią tradycją.... Natalia Szukam partnerki do wspólnego biegania - kondycja nie jest wymagana z Gdańska lub okolic, Sopotu, Gdyni, tel 881-383-724 (4) Szukam partnerki do wspólnego biegania - kondycja nie jest wymagana z... Robert basen-aqua park Sopot (3) basen-aqua park Sopot Od jakiegoś czasu z racji przygotowań organizmu do... mo aqua park sopot (1) wybiera sie ktos moze na basen do sopotu ? jak tak to prosze pisac ;) moje... mokrybasen