Kaszubska Liga Amtorskiej Siatkówki (1) Szanowni Państwo! Pragniemy zaprosić państwa do udziału w Kaszubskiej... Myszos Badminton (5) Witam. Wie ktoś może czy w okolicy Gdańska Osowy lub Oliwy można pograć w... Gio Koszykówka na sali w Sopocie (4) Koszykówka na sali w Sopocie Witam. Zapraszam na cotygodniowe sesje gry... Marcin
Projekt Nie siedź sam (4) Projekt Nie siedź sam Takie to smutne nastały czasy, w których jak jeszcze... projektnss.pl Boiska do koszykówki w gdańsku? (1) Witajcie, przeprowadziłem się teraz do Gdańska i mam zapytanie odnośnie tego,... Jacek Siatkówka na hali (10) Siatkówka na hali początek września - początek sezonu siatkówki na hali :)... viola Biegamy z Moodo! (5) Dla fejsbukowiczek-jest fajna akcja biegowa, ja się zmobilizowałam i wczoraj... rudziaczek Treningi indywidualne - sztuki walki (1) Witam, wiecie może gdzie w trójmieście (najlepiej w Gdańsku, choć nie... loki maskotki EURO 2012 (3) Opinie do zdjęcia: <a... Aleksandra Bober Gimnastyka dla wszystkich (1) Zajęcia skierowane są przede wszystkim do osób, które nigdy wcześniej nie... gimnastyka Basem (1) Witam, szukam ciekawych ofert wejść na basen. Nie potrafię pływać, także... Lidka Amatorska siatkówka bez opłat (1) Cześć szukamy do gry 3 dziewczyny i 1 chłopaka do gry w siatkówkę. Gramy na... Alfa Pulsometr - który wybrać (1) Witam, chciałbym zakupić pulsometr żeby zoptymalizować swój trening.... amator Tenis (1) Szukam sparinga do gry w TENIS z WYSOKIM POZIOMEM!!!! 607503025... Oleg TANIEC (3) TANIEC AMATOR to osoba kochająca to co robi bez czerpania z tego korzyści... Lea Rowerzysta pozytywnie zakręcony :) (2) Rowerzysta pozytywnie zakręcony :) Hejka Mieszkam w wejherowie i szukam... Maciek Halówki adidas szukam (3) Witam, zaczynam sezon halowy od września i szukam dobrych halówek adidasa... mariano negatywna opinia na temat meczu na pge arena (1) Gdańska straż pożarna wydała natywną opinię w sprawie organizacji meczu... news Bieg Westerplatte - pytanie (1) Czy badania lekarskie są wymagane? Regulamin nie określa tego... Skowroniasta Marsz na orientację GARCZYN (1) Marsz na orientację GARCZYN to wyjątkowa impreza turystyczno-rekreacyjna... Piotr Łudzik