czesc (1) kaska chetnie bym przyszedl na sale jestem z witomina a to blisko na... aldoh Siłownia Gdańsk? (8) Witam. Poszukuję siłowni w Gdańsku a najlepiej blisko dzielnicy Brzeźno. Zna... Brian Koszykówka - szukam chętnych (8) Witam Szukam chętnych do gry w kosza na jakiejś sali na terenie... S.
aktywne popołudnia/ wieczory.. (3) Witam serdecznie, szukam sympatycznej osóbki z Gdyni, która zaczyna biegać,... asieq Suska Runda - bieg wokolo Jeziora Suskiego (1) 02.10.2011 r. o godz. 12.00 odbędzie się pierwsza edycja biegu pod nazwą... K.K Tenis Stołowy (4) Tenis Stołowy Witam ! Ja 32 l. Poznam osoby pasionujace sie oraz grające... Tenis Stołowy Żeglarstwo (1) Relacja video z regat na Zatoce Gdańskiej... Niko Rajd Kaszubski (1) O Rajdzie Kaszubskim Przygoda, nowe miejsca, rywalizacja, walka z czasem,... Marcin SIATKÓWKA (4) SIATKÓWKA Szukam osób, do których mogłabym się dołączyć, grających w siatkę... asia Pure Fitness Klif w Gdyni (23) Wykupiłem karnet roczny u nich, dawno nie zaglądałem do Klifu, żeby więcej... rysiek gdzie w Gdańsku w ping ponga albo squasha pograć można? (3) Szukam miejsca w Gdańsku gdzie można by wynająć na godzinę, dwie stół do ping... mruz squash (3) squash j.w szukam ludzi do gry w squasha. kilka razy bylem na kartuskiej i... marek Gdzie grać w squash'a?? (5) Koledzy gdzie w Gdańsku i w Sopocie można pograć w squasha ...tanio!! za... gania Badminton halowy lub Squash (5) Witam, chętnie bym pograł w badmintona na hali. Grałem pare lat.... aadamug tenis stołowy (4) Szukam partnerów do gry w tenisa stołowego, kiedyś grywałem ale miałem... arek3miasto Siatkówka dla amatorów (33) Lubisz grać, ale nie masz okazji? Spotykamy się raz w tygodniu- w czwartki o... altar2043 Salsa (4) Salsa Witam, szukam partnera do salsy - najlepiej Gdynia. Chetnych zachecam... Salsa basen (1) Witam, czy jest ktoś z Osowy lub Gdyni kto jeździ regularnie na basen np. do... pływak Aqua aerobik??? (20) chciałabym zacząć jakieś zajęcia ruchowe i wymyśłiłam sobie aerobik w... ewelajn stepper bike (4) Czy wiecie coś o urządzeniu o nazwie stepper bike? Pytam ponieważ wczoraj... stepbystep.mobi