tenis ziemny, amatorski, najchetnej okolice Zabianki (1) Poszukuje partnerki, ewentualnie partnera, do systematycznej gry. Najchetniej... Iw nordic walking wejherowo (1) szukam kogos kto nauczylby mni chodzic z kijkami pozdrawiam ewa Pub do oglądanie meczy w 3mieście (6) Znacie jakieś fajne puby do oglądania meczy na żywo? Byłem 2 razy w Ulu w... GJ
Dobra siłownia w Sopocie lub Gdyni??? (1) Witam Jestem tu nowy i proszę o pomoc w znalezieniu dobrej a zarazem nie... Niko Dobra siłownia wg was w Sopocie lub Gdyni??? (1) Witam Jestem tu świeży, szukam dobrej siłowni stosunek jakości do ceny. W... Niko Arka 25 maja 2011 (3) mam ogromną ochotę wybrać się na mecz ;) Arka-Legia w środę 25 maja 2011 o... Monika Amatorska Druzyna pilki noznej (2) szukamy chetnych do trenowania pilki noznej, zapraszamy na nasza stronke... loki Piłka Puma z podpisami piłkarzy LECHIA GDAŃSK !!! (1) zapraszam:... marecki wszyscy w poniedziałek na ŻÓŁTO (1) Fanklub APG zwraca się z prośbą do wszystkich Kibiców Asseco Prokomu Gdynia... PROKOM rolki rekreacyjnie! (14) Witam Jezdze rekreacyjnie na rolkach trasa wrzeszcz-brzezno,jelitkowo po... pearll28 wypożyczyć rolki (3) Czy można gdzieś wypożyczyć rolki? Chciaiłbym spróbować pojeździc na rolkach... stu kogoś do biegania na Orunii Górnej :) (2) kogoś do biegania na Orunii Górnej :) Witam. tak jak w temacie, przecież... Patrycja Tor off-road Gniewino Pomorskie (1) Nowy tor w Gniewinie(Pomorskie koło Wejherowa).Pojezdzic mogąwszyscy... Off-road Gniewino tenis stołowy (1) Witam, zapraszamy do gry w tenisa stołowego w UKS SKOCZEK SOPOT. Zajęcia 5... Jarek Tennis.Szukam sparringa!!!!!!! (1) Szukam sparinga do gry w TENIS z WYSOKIM POZIOMEM .Lepej zawodnikow.... OLEG bramkarz do pilkarskiej amatorskiej druzyny potrzebny (1) tak jak w temacie pilnie potrzebujemy bramkarza, moje gg 5511737 mail... loki Poszukuję chętnych do gry w siatkówkę (8) Poszukuję chętnych do gry w siatkówkę Poszukuję 2 chętnych osób, które... Paweł Piłka nożna (2) Witam, Jestem totalnym amatorem ale uwielbiam grać w piłe i szukam ludzi... Maciek Piłka nożna weekendy (1) Dołączę do jakiejś grupy grającej regularnie w weekendy w piłkę nożną (na... Tomek jakie okulary p/sloneczne do żeglarstwa i innych sportów (2) na co powinnam zwrocic uwage? jaka firme wybrac? neptunka