Good Luck Club - ktoś chętny na wspólne uczęszczanie na zajęcia? :) (2) Poszukuję chętnych osob - np. koleżanki do wspólnego uczęszczania na zajęcia... Kasik Boisko przy SP39 (2) Witam, mam pytanie, czy boisko przy SP39 na rogu Słowackiego-Obywatelskiej... Koral aerobik na zaspie (12) znacie coś wartego polecenia? anulkam
PIŁKA NOŻNA (4) PIŁKA NOŻNA 39LATEK CHETNIE POGRA WIECZORAMI W PILKE ,LICZE SIE Z KOSZTAMI ARTUR Szukam trenera do klubu A-klasy okolice Pruszcza Gdańskiego (1) Szukamy trenera do pracy z zespołem A-klasy od przyszłego sezonu. Jesteśmy... Mario szukamy zawodników (2) Witam szukamy zawodników do gry w naszym zespole " Rebelianci Gdańsk" w Lidze... Adam Siatkówka plażowa Gdynia (5) Sa jacys chetni na sparing w sobote kolo godizny 11 na bulwarze w Gdyni ?? Tomi Przewóz roweru w autobusie (3) Czy w Gdańsku mozna przewozić rower w autobusie? I czy są za to dodatkowe opłaty mac_gd Nauka tenisa w Gdańsku (2) Slyszeliscie o nowych kortach na Legionow 7 we Wrzeszczu? Podobno jest dobry... Robert Poszukujemy obrońcy i napastnika do piłkarskiej ligi amatorskiej. (5) pozostało 8 meczy, koszt 80 zł + raz w tygodniu treningi na orliku za darmo... ja KSW 16 (1) Witam kupię dwa bilety obok siebie na KSW 16. (od 40 - 100 pln za sztukę) Daniel osoby lubiące biegać brzegiem morza (15) Namawiam gorąco do biegania brzegiem morza w weekendy o poranku w inne dni... dareckiok kaszeberunda (1) czy ktoś ma linka do mapy z dokładnymi przewyższeniami trasy na 125km? muezin Rekreacyjna jazda na rowerze :) (3) Witam, Mam 26 lat, lubię jeździć na rowerze , aczkolwiek w towarzystwie... Ania Dziewczyny zapraszamy - rugby club ladies lechia gdańsk:d (3) Dziewczyny zapraszamy - rugby club ladies lechia gdańsk:d JEŻELI MASZ... RC LLG Tenis stołowy (8) Mam pytanie do Was... chodzi mi o tenis stołowy... gdzie można pograć... maura wejściówka na siłownę pure (2) wejściówka na siłownę pure witam. mam do sprzedania wejściówkę na siłownię... marta Koszykówka - nowa liga trójmiejska (9) Koszykówka - nowa liga trójmiejska Witam, Kilka miesięcy temu, dałem... Łukasz Gimnastyka artystyczna (1) Gdzie na wysokim poziomie mogła by się zapisać 12 letnia dziewczyna na... Madzia siatkówka (3) siatkówka Potrzebujemy 2 osoby chętne do gry w piłkę siatkową (1,5h) oraz... Zdzisław