Szukam chętnych do gry w tenisa stołowego (3) Szukam chętnych do gry w tenisa stołowego Szukam chętnych do gry w tenisa... Jacek PIŁKA (4) PIŁKA bardzo chetnie pogram wieczorami w noge,licze sie z kosztami art taniec / fitness z opieką dla dziecka (1) Czy znacie w Gdyni (ewentualnie w Rumi) jakieś kluby fitness lub szkoły... mama
boisko do koszykówki - Gdynia (5) Witam, w związku z tym, iż robi się coraz cieplej nabrałem chęci, aby sobie... piter Siatkówka, ręczna, kosz... (1) Hej, Z wielką chęcią podłączę się wraz z koleżanką do amatorskiej ekipy do... Madziara promocja sopotu (1) Witam, nie wiem czy wrzuciłem wątek do dobrego działu - pisze pracę... Pablo :) (4) :) Poszukuję osób chętnych na wspólne bieganie, przejażdżki rowerowe, rolki... kasia na czym polegaja cwiczenia aerobowe (1) czy jest ktos w stanie mi wyjasnic na czym polegaja cwiczenia areobowe... ja Piłka nożna - zawodowiec - gra w Red Box (2) Witam, drużyna grająca w gdańskiej amatorskiej lidze Red Box (liga 6 óstek)... Tomek Artykuł o Akademi Sarmatia Gdańsk w "Sztukach Walki" (1) W nowym numerze "Sztuk Walki" znalazł się artykuł o naszym klubie. Zapraszamy... Akademia Sarmatia kurs żeglarski lub motorowodny (1) Witam wie ktos może gdzie mozna zrobić nie drogo takie kursy>? laik:) Gran Derbi 16.04.2011 (1) W których lokalach odbędzie się transmisja jutrzejszego meczu Real -... elnino nauka pływania (3) czy ktoś może polecić jakieś fajne miejsce do nauki plywania dla dorosłych???... Kate Rolki Roces - gdzie dostane? (1) Cześć. Poszukuje rolek, do jazdy agresywnej. Miałam na oku rolki Roces'a,... paulinka Wspolna jazda na rolkach (6) Wspolna jazda na rolkach Hej, szukam kogos kto pojezdzilby ze mna na... :) KOSZYKÓWKA - www.obozkoszykarski.pl (1) LATO 2011 – OBÓZ KOSZYKARSKI Sierakowice 11-19.07.2011 Zapraszamy... mmmrus Złoty weekend zawodników Akademi Sarmatia Gdańsk (1) W sobotę 2 kwietnia trzej nasi zawodnicy walczyli w Mistrzostwach Polski... Akademia Sarmatia Rower (6) Rower Witam Zbliża się powoli wiosna i chciałbym pojezdzić na... andrzej Bieganie (3) Bieganie Szukam kogoś w wieku 20-25 lat do biegania we Wrzeszczu.... - Bieganie Gdańsk-Centrum (4) Bieganie Gdańsk-Centrum Jest ktoś chętny z centrum Gdańska na bieganie 2-3... Kobieta